Vil arbejde med forebyggelse


Vil arbejde med forebyggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kim Møller har det seneste halvandet år været SSP-konsulent i Lemvig Kommune

Lemvig: Når arbejdet mellem skole, sociale myndigheder og politiet skal koordineres, er det Kim Møller, der hovedsageligt står for arbejdet.

I knapt halvandet år har Kim Møller, der til daglig bor ved Ulfborg, siddet på den post.

- Jeg har tidligere arbejdet med unge i alderen 17-22 år, der var kommet ud i misbrug. Nu vil jeg i stedet arbejde med tage fat i de aldersgrupper, der er lidt yngre, så jeg kan være med i en tidlig, forebyggende indsats, siger han om arbejdet.

Han har tidligere arbejdet med unge i flere perioder. Blandt har han i ti år arbejdet som misbrugsbehandler i Ringkøbing-Skjern Kommune og har også arbejdet med døgnbehandling af misbrugere på Kofedsminde. Ved siden af det har han flere efteruddannelser på området.

- Når jeg har arbejdet med unge misbrugere tidligere, har jeg spurgt ind til, hvorfor det var gået galt, og de unge var kommet ud i et misbrug. Derfor kan jeg også bruge noget af den viden i mit nuværende arbejde, hvis der er noget, jeg skal sætte ind over for og være med til at lave en tidlig indsats i de situationer, siger han.

Kim Møller bor i skovområdet øst for Ulfborg. Han ser det både som en fordel og en ulempe, at han er kommet til udefra til jobbet som SSP-konsulent.

- Det kan være en god ting, at jeg kan komme hertil og se tingene udefra. Omvendt har jeg ikke det samme lokalkendskab til folk her i kommunen, men heldigvis har jeg flere gode kolleger, der har det i stedet, siger han.

Vil arbejde med forebyggelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce