Marc vil have dig til at lytte til radio

Tænd for din radio eller lyt til Classic FM på Facebook, opfordrer Marc Lindgren, der sælger de reklamer, der finansierer den populære lokale radio. Foto: Lars Rask Vendelbjerg

Marc vil have dig til at lytte til radio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vestjylland: 70'er, 80'er og 90'er-musik er nok ikke det, 25-årige Marc Lindgren personligt lytter mest til. Men det ved han, at mange lidt ældre end ham selv gør, og at mediehusets Classic FM med dette repertoire er populær. Som ny mediekonsulent er det netop hans opgave at sælge radioreklamer i Vestjylland - en udfordring, han glæder sig rigtig meget til.

- Det er en god målgruppe at fange, og vi har et rigtig godt radioteam i koncernen, som kan give mig masser af information og erfaring, siger han.

Marc Lindgren har altid været vild med at sælge. Derfor var det naturligt for ham efter HHX-eksamen i Holstebro i 2011 at fortsætte studiet som markedsføringsøkonom i Herning. Undervejs var han et halvt år i praktik hos Holstebro Handelsstandsforening og blev efterfølgende ansat hos Telenor i gågaden i Holstebro. Her har han været de seneste fem år, først som konsulent og senere som souschef.

- Men for at komme videre trængte jeg til personlig og faglig udvikling, og derfor er jeg glad for det nye job i Mediehuset Holstebro, siger han.

Marc Lindgren bor midt i det pulserende byliv i Nørregade i Holstebro og går meget ud sammen med vennerne.

- Det meste af fritiden bruger jeg i mit sociale netværk. Vi er rigtig godt til at være sammen og deltage i hinandens aktiviteter, som at træne, se film og gå i byen, fortæller han. Selv træner han fitness tre-fire gange om ugen.

Marc er kæreste med Katrine, der jobber som managertrainee hos McDonalds i Holstebro.

Marc vil have dig til at lytte til radio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce