Badmintonhøvding overvejer at droppe Langhøj

Jørgen Søvndal har valgt at mødes med andre interesserede klubber, mens han tygger på om han fortsat skal bruge sin tid og energi i Langhøj Badminton. Foto: Morten Stricker

Badmintonhøvding overvejer at droppe Langhøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgen Søvndals ambition er fortsat at skabe et ligahold i badminton, men de seneste måneders uro i Langhøj KFUM har gjort ham i tvivl, om han skal flytte sit engagement og sine penge til en anden klub.

Asp: Efter et nederlag til Værløse i den sidste oprykningskamp midt i april stod det klart, at det ikke bliver i næste sæson, at Langhøj og ikke mindst Jørgen Søvndal får opfyldt drømmen om at rykke landsbyklubben op i landets bedste badmintonrække.

Og spørgsmålet er lige nu, om det nogensinde bliver til noget. For badmintonhøvdingen er dybt skuffet over den seneste tids uro i moderklubben Langhøj KFUM, der tirsdag aften kulminerede med at håndboldafdelingen brød med resten af foreningen og dannede en selvstændig klub. Så skuffet, at han overvejer om han skal trække stikket fra det projekt, han over en årrække har brugt meget tid, sved og penge på.

- Jeg er i syv sind, for jeg vil gerne Langhøj og hele området, men jeg er også skuffet over det, der er sket, siger Jørgen Søvndal.

Klubben har taget en vild rejse under Søvndals ledelse. Tilbage i 2011 spillede Langhøjs badmintonhold i serie 1, den kun syvende bedste række i Danmark. Men nu, på tærsklen til det forjættede land, badmintonligaen, kan det hele nu falde fra hinanden.

Mødes med andre klubber

Skuffelsen over situationen i Langhøj er så stor, at Jørgen Søvndal i denne uge mødes med et par andre badmintonklubber, der hellere end gerne vil åbne dørene for den energiske erhvervsmand.

- Jeg har aftalt møder med nogle andre klubber, for der er andre klubber, der gerne vil have mig, hvis Langhøj ikke vil, fortæller Jørgen Søvndal.

Mavefornemmelsen er dog, at han bliver i Langhøj. Det kan være svært at vende et projekt, man har investeret så meget i, ryggen. Både fordi der er bygget meget op allerede, men også fordi det bliver et spørgsmål om stædighed og stolthed.

- Hvis jeg trækker mig nu, så vinder de andre jo, så det gør jeg jo nok ikke, selv om jeg har overvejelserne. Det eneste, der er helt sikkert er, at jeg nok skal komme op i ligaen på den ene eller den anden måde, siger Jørgen Søvndal.

Badmintonhøvding overvejer at droppe Langhøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce