Fuld fokus på oprykning

Christian Lind Thomsen vandt i weekenden en tredjeplads ved det tjekkiske mesterskab. Mandag aften er han tilbage i Langhøjs oprykningskamp Foto: Morten Pedersen.

Fuld fokus på oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I weekenden var Christian Lind Thomsen med til at vinde bronze ved det tjekkiske mesterskab. Mandag aften står han over for Odense Badmintonklub, når Langhøj fortsætter kampen om oprykning til Badmintonligaen.

Asp: Langhøj Badminton var godt repræsenteret ved de tjekkiske finaler i badminton i denne weekend.

Her var hele fem af Jørgen Søvdals spillere i kamp. En af dem var Christian Lind Thomsen, som søndag kunne fejre en bronzemedalje.

- Jeg tabte faktisk til Milan Ludik (Langhøj-spiller, red.), og vi tabte 5-3 til et andet hold fra Prag, som faktisk endte i finalen, fortæller Christian Lind, som søndag sad over i bronzekampen.

- Vi vandt den sikkert, men jeg sad over, så jeg er helt frisk til kampen mod Odense.

For selvom det altså stod på mesterskabsspil i weekenden, så ligger Christian Lind Thomsen ikke skjul på, at Langhøjs oprykningsspil er lige så, hvis ikke mere, vigtigt.

- Vi går ind i en spændende uge, som starter med Odense kampen mandag aften. Det er ret simpelt, vi skal bare vinde begge kampe.

- Vi går ind i en spændende uge, som starter med Odense kampen mandag aften. Det er ret simpelt, vi skal bare vinde begge kampe, Christian Lind Thomsen om Langhøjs kommende kampe

Ryggen mod muren

Det er lidt af en skæbnekamp, som Langhøj står over for mandag aften klokken 19. Det ligger hverken Christian Lind Thomsen, eller Langhøj-chef Jørgen Søvndal, skjul på. Et nederlag vil nemlig betyde, at oprykning må blive ved drømmen i denne sæson.

- Vi har ryggen mod muren. Det kan godt være, de har spillet i Tjekkiet, men mandag aften er det noget helt andet. Det er en skæbnedag, og jeg glæder mig helt vildt, siger Jørgen Søvndal.

Odense hentede en 5-1 sejr, da Langhøj var på besøg i det fynske tidligere i oprykningsspillet. Fynboerne skal dog ikke forvente, at de kan hente en tilsvarende sejr i Langhøj.

- Odense ved godt, at det ikke bliver det samme som hos dem. Det her kan gå begge veje. Jeg kan ikke nævne en kamp, hvor vi er favoritter eller en kamp, hvor det er givet, at de vinder, siger Jørgen Søvndal og får opbakning fra Christian Lind Thomsen.

- Odense har en god hjemmebane, men nu skal de mærke, at det ikke er let at komme til Langhøj. Vi har lige været de 10 procent bedre, fordi der er så god stemning i hallen.

Og netop derfor skal spillerne tage det næste skridt. Det mener Jørgen Søvndal.

- Det er nu vi skal vise, hvad det er, vi vil, og det glæder jeg mig til. Vinder vi den her kamp, så forlænger vi sæsonen med 30 timer.

Fuld fokus på oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce