Hurtig mand får Lydens By på kølerhjelmen

Racerkører Mikkel O. Pedersen fra Struer bliver de næste to år sponsoreret af Struer Kommune. Foto: Morten Stricker

Hurtig mand får Lydens By på kølerhjelmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: Lyden af en Porsche 991, der drøner forbi på racerbanens langside, skal de næste to år også være lyden af Struer.

Struer Kommune har nemlig valgt at give et personligt to-årigt sponsorat til motorsportstalentet Mikkel O. Pedersen, som er født og opvokset i Struer, og er i gang med at køre sig til en plads som fabrikskører for Porsche og på længere sigt komme til at deltage i Le Mans. Sponsoratet indebærer, at Mikkel O. Pedersen i 2018 og 2019 med op mod 300 kilometer i timen og på racerbaner rundt om i verden vil drøne forbi med Lydens By-logoet på motorhjelmen.

- Vi vil fra byrådets side gerne fremhæve dem, der kan noget særligt og med flid og dygtighed skaber positiv opmærksomhed om sig selv og dermed også sætter deres hjemsted, Struer Kommune, på landkortet. Mikkel er allerede kommet langt og har gjort det på forbilledlig iværksættermanér ved at sætte sig et ambitiøst mål i en tidlig alder og forfølge det med en stor arbejdsindsats. Han har vist, at han sætter handling bag ordene, og derfor var det oplagt for os at støtte Mikkels videre færd med et sponsorat, siger borgmester i Struer Kommune, Niels Viggo Lynghøj (S), i en pressemeddelelse.

- Det er rigtig dejligt at mærke, at byen og kommunen bakker op om min karriere. Det giver et ekstra skulderklap og ekstra motivation, når jeg kan tage den lokale opbakning med mig på de store baner ude i verden, siger Mikkel O. Pedersen.

Hurtig mand får Lydens By på kølerhjelmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce