Kirstine blev danmarksmester i overlegen stil: - Det havde jeg godt nok ikke regnet med

20-årige Kirstine Danstrup Andersen fra Holstebro var overlegen i recurve-klassen, da hun i weekenden sikrede sig titlen som danmarksmester. Foto: Johan Gadegaard

Kirstine blev danmarksmester i overlegen stil: - Det havde jeg godt nok ikke regnet med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirstine Danstrup Andersen imponerede stort til sit første DM som senior, hvor hun løb med DM-titlen og blot tabte ét point undervejs.

Holstebro: Én ting er at blive danmarksmester i sit første danmarksmesterskab som senior.

Noget andet er at blive det på så overlegen vis, som Kirstine Danstrup Andersen blev det, da hun i weekenden skød sig helt til tops til indendørs-dm i bueskydning på 18-meter distancen

Hun vandt sine første tre kampe med 6-0, inden hun besejrede Anne Marie Laursen fra Aalborg Bueskyttelaug med 7-1 i finalen. Laursen er en del af det forventede OL-hold, som skal repræsentere Danmark til OL i 2020.

- Jeg havde godt nok ikke regnet med, at jeg skulle vinde mine kampe så stort. Jeg er virkelig glad for sejren, og det giver mig en god indgangsvinkel til udendørssæsonen, som jeg skal til nu, siger Kirstine Danstrup Andersen.

Jeg havde godt nok ikke regnet med, at jeg skulle vinde mine kampe så stort. Jeg er virkelig glad for sejren, og det giver mig en god indgangsvinkel til udendørssæsonen, som jeg skal til nu.
Kirstine Danstrup Andersen, nykåret danmarksmester.

Fejrede med fridag

Der er dog ikke tid til de helt store fejringer for den talentfulde bueskytte, som dog tillod sig at tage søndagen fri efter sejren lørdag.

- Det var min måde at fejre det på, for så kunne jeg lige få slappet af søndag, inden jeg skulle i skole og fortsætte træningen, siger Kirstine Danstrup Andersen, som bliver færdig med skolen til sommer.

I recurve-klassen blev det til en fjerdeplads for Kirstine Danstrup Andersens klubkammerat, Lea Mogree, som tabte til netop Kirstine i semifinalen.

Rasmus Brynning måtte nøjes med en femteplads hos herrerne.

Flere medaljer

Det var ikke kun Kirstine Danstrup Andersen, som fik medaljer med hjem fra DM til sig selv og Holstebro Bueskytteforening.

I compund-klassen vandt Kirstine Godskesen, også fra Holstebro Bueskytteforening, bronze. Kirstine Godskesen slår normalt sine folder i 3D-klassen, men hun var med til sit første indendørs DM i skiveskydning. Også den lokale Mikkel Holgersen var med i den klasse, men da han skød en pil i den forkerte skive, missede han kvalifikationen til finalematcherne.

Det næste store stævne for Kirstine Danstrup Andersen er Grand Prix-turneringen i Bukarest, som afholdes fra den 9-13. april. Til det stævne skal hun afsted sammen med det danske OL-hold, hvor hun er førstereserve.

Kirstine blev danmarksmester i overlegen stil: - Det havde jeg godt nok ikke regnet med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce