Årets donation går til Broen Struer

Fra venstre ses Keld Bach, bestyrelsesmedlem "De døde Duer", Karin Houmann, formand for Broen, Lissi Schiøttz Madsen, kasserer "De døde Duer " og Peter Christensen bestyrelsesmedlem "De døde Duer "

Årets donation går til Broen Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

STRUER: Den humanitære forening "De døde Duer", der er hjemmehørende på værtshuset Kommandobroen i Struer, har uddelt årets donationer.

Foreningen, som tæller knap 200 medlemmer, havde denne gang efter forslag fra et medlem betænkt "Broen Struer" med 15.000 kroner. 

Broen er en støtteforening, som er stiftet i 2010, der hjælper udsatte børn i Struer Kommune, således at de har mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter. Broen betaler kontingenter, udstyr og om nødvendigt transport. Børnene findes i samarbejde med pædagoger, lærere og andre fagpersoner.

- Struer er faktisk den kommune i Danmark med femteflest fattige børn, fortæller formand for "Broen" Karin Houmann og tilføjer:

- I år har vi hjulpet cirka 100 børn, og alle børn gerne vil være en del af sunde foreninger og selskaber. Vi skaffer pengene ved at søge fonder og puljer, men selvfølgelig er private bidrag også velkomne, og vi er meget taknemmelige for donationen fra "De døde Duer".

- Vi vil rigtig gerne støtte lokalt, og i dette tilfælde var der i bestyrelsen fuld enighed om, at Broen var det helt rigtige sted at sende pengene hen, fortæller Betina Hamborg, der er indehaver af Kommandobroen og formand for "De døde Duer ".

- Dog har vi nogle andre år også været omkring julemærkehjemmet i Hobro og Hospitalsklovnene, fortæller hun og slår fast, at hun er meget stolt af, at kunderne på hendes lille værtshus har så meget næstekærlighed og kan præstere dette resultat. Her gælder nemlig det gamle ordsprog om, at mange bække små gør en stor å. 

Årets donation går til Broen Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce