Aktiv i politik siden 1978

Grethe Hestbech (SF) har været aktiv i politik, siden hun efter nogle år i kvindebevægelsen meldte sig ind i SF i 1978. Foto: Morten Stricker

Aktiv i politik siden 1978

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grethe Hestbech fra SF vil blandt andet kæmpe for at få mere personale ud i ældreplejen og musikterapi til alle demente.

Jeg gik ind i politik, efter nogle år i kvindebevægelsen, så det var naturligt for mig at forsætte i politik, og det blev SF,  jeg meldte mig ind i 1978.

I køleskabet har jeg altid mælk rugbrød smør ost lidt pålæg og øl.

Det værste ved kommunalpolitik er, når man har en rigtig god sag, og man så ikke kan overbevise byrådet om at de skal stemme for den. For eksempel da jeg foreslog at rådighedsbeløbet for kontanthjælpmodtagere skulle hæves, så beløbet var det samme som når man får førtidspension .

Hvis jeg kan få en mærkesag gennemført, ville jeg gerne have hævet normeringen inden for ældreområdet og handicapområdet. Og flere varme hænder også på aktivitetsområde så der er tid og penge, så man kunne give musikterapi til de demente.

Hvis man virkelig skal gøre mig sur, det er, hvis man ikke kan stole på, hvad der bliver sagt, eller man ikke får alt at vide, når man ønsker at få en ting oplyst.

Jeg fortryder, at hvis jeg ikke har fået sat mig helt ind i en sag, og fået læst det som står med småt.

Struer kommune skal forsat være en selvstændig kommune med nærdemokrati og en dejlig sted at bo, og vi har altid plads til en til.

Hvis jeg bliver syg, så håber jeg da at blive rask igen og hvis ikke så er der andre på listen som kan tage over.

Når det nye plejehjem står klar til indvielse, så forventer jeg, at det bliver endnu bedre end de foregående, for nu må vi jo efterhånden have fået erfaring med byggeri af plejeboliger. Men det allervigtigste er, at der bliver en ordentlig normering, og det er SF´s mærkesag, at de ældre skal have det godt. Det er noget SF har arbejdet for i alle de år, vi har været i Struer byråd siden 1982.

Satsningen på at gøre Struer kendt som Lydens By. Det skal ske på flere områder både det udadvendte, så man i andre dele af landet bliver kendt som Lydens By. Men samtidig er det også vigtigt, at lyden i Struer også fungerer. Det er både med højttaler, mikrofoner, at lyden skal gennemsyre alt, hvad vi foretager os. Der skal bruges flere penge også på det folkelige plan til kor, orkestre og på musikskolen og i undervisning i skolerne. Og der skal også musik til, så de demente får det bedre på vores plejecentre, så vi igen kan være i front på demensområdet, som vi var det, da vi i sin tid oprettede Demens Cafe Kilen og vi meget tidligt fik ansat en demenskoordinator i Struer Kommune.

Grethe Hestbech
Navn: Grethe HestbechAlder: 75 år

Bosat i: Struer

Parti: Socialistisk Folkeparti

Civilstand: Single 

Mærkesager: Ældre- og handicappolitik.

Aktiv i politik siden 1978

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce