Begik indbrud i firma og gik rundt i beviset

Arkivfoto: Morten Stricker.

Begik indbrud i firma og gik rundt i beviset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 48-årig mand fra Skive afslørede næsten sig selv, da han blev pågrebet af politiet for indbrud mandag aften

Struer/Holstebro: Lektionen til en 48-årig mand fra Skive efter to episoder i løbet af mandagsdøgnet må være, at hvis man vil slippe ustraffet fra kriminalitet, så skal man lade være med at iføre sig bevismaterialet, når man begår ny kriminalitet.

Det var i hvert fald årsagen til, at politiet mandag aften kunne anholde den 48-årige mand på banegården i Holstebro og sigte ham for indbrud samt forstyrrelse af den offentlige orden. Sagen starter natten til mandag, hvor der blev begået indbrud i en virksomhed på Havnevej i Struer mellem klokken 01.30 og 05.48. Her skulle den 48-årige ifølge politiet have indfundet sig på virksomhedens grund og have gennemrodet en varebil, hvorefter han skulle være gået ind i et omklædningsrum i virksomheden. Her har han formentlig taget sig et bad, ifølge politiet, og derefter iført sig noget arbejdstøj, der tilhørte firmaet, med firmaets logo på, hvorefter han skulle have stjålet nogle benzinkort.

Samme døgn, mandag klokken 22.11, befandt den 48-årige sig så på Holstebro Banegård. Her blev politiet tilkaldt, fordi den 48-årige skibonit råbte højlydt ad en vagt og nogle taxachauffører. Da politiet ankom, kunne de se, at skibonitten var iført en arbejdstrøje fra den virksomhed i Struer, der natten før havde haft indbrud. Manden blev derfor anholdt og taget med på politistationen, hvorfra han vil blive løsladt i dag - med en sigtelse i hånden.

Begik indbrud i firma og gik rundt i beviset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce