Behov for renovering af "Hullet"

I 2007 blev skaterparken i "Hullet" indviet, men nu trænger ramperne til en kærlig hånd. Pressefoto

Behov for renovering af "Hullet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skaterramperne er nu 10 år gamle og trænger for alvor til en kærlig hånd.

STRUER: "Hullet" på Ringgade i Struer er et samlingssted for både unge, familier med børn og mange andre, der bruger området til forskellige aktiviteter.

Sådan har det været i mange år, og for ti år siden blev der etableret skaterramper og en halfpipe på foranledning af Struer kommunale Ungdomsskole i tæt samarbejde med en gruppe unge mennesker, der manglede et sted til at dyrke deres streetaktiviteter.

- Allerede i 2004 kom de unge mennesker forbi kontoret og udtrykte et stort ønske om, at ungdomsskolen kunne være behjælpelige med at finde et godt sted, hvor de kunne skate og dyrke andre streetaktiviteter. Det førte til etableringen af det anlæg, der i 2007 blev indviet i "Hullet". Nu trænger hele området imidlertid til at blive renoveret, siger Alice Frederiksen, ungdomsskoleinspektør.

Lions klubben "Kirsten Bang" i Struer arbejder gennem forskellige aktiviteter med at rejse penge til støtte for blandt andet ungdomsarbejde i Struer Kommune.

Og på søndag den 22. oktober, som afslutter skolernes efterårsferie, arrangerer Lions "Kirsten Bang" i samarbejde med Vest Bowl Struer aktiviteter for hele familien i tidsrummet kl. 10 til kl. 15. Overskuddet fra dette arrangement går til renoveringsprojektet i "Hullet".

- Flere af ramperne er meget slidte, og efterhånden udgør de også en risikofaktor for de unge mennesker, så behovet for en renovering er stort, siger Alice Frederiksen.

Ungdomsskolen har løbende været i kontakt med virksomheder, der har undersøgt, om reparationsarbejde på ramperne var tilstrækkeligt.

- Vurderingen er dog, at det ikke er muligt, så i stedet har vi fået udarbejdet et samlet løsningsforslag til en gennemgribende renovering, fortæller Alice Frederiksen.

"Hullet" er stadig et populært samlingssted for unge mennesker.

Til foråret

Projektet koster 650.000 kroner at gennemføre, og Struer Kommune har bevilget 325.000 kroner, mens Færchfonden har givet et tilsagn om 100.000 kroner i støtte.

- Lions Struer støtter med 15.000 kroner, og Lions Kirsten Bang laver den store aktivitetsdag på søndag, mens vi arbejder med andre muligheder for at får det resterende beløb indsamlet. Det kan være i form af kontante beløb, men det kan også være i form af donationer på materialesiden. Der skal bruges noget byggehegn og noget stabil grus til projektet for eksempel, siger Alice Frederiksen.

"Hullet" er stadig et populært samlingssted for unge mennesker med skateboards, løbehjul og MTB-cykler, mens legepladsen til daglig bruges af mange familier.

- Det rygtes hurtigt, hvis der sker noget i "Hullet". Så kommer de unge fra nær og fjern for at være med, siger ungdomsskoleinspektøren.

Alice Frederiksen håber, at finansieringen kommer på plads i løbet af efteråret, så projektet kan gennemføres til foråret.

Behov for renovering af "Hullet"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce