Flere end nogensinde søger julehjælp

Dansk Folkehjælps julepakke har en værdi af 1500 kroner og består af købmandsvarer og gavekort. Arkivfoto

Flere end nogensinde søger julehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: I Struer Kommune er der flere muligheder for at få julehjælp.

Der er de rent lokale initiativer i form af kirkerne i Struer Kommune og Røde Kors Struer. Samtidig har der også været mulighed for at søge julehjælp via Dansk Folkehjælp. Det har 64 familier fra Struer Kommune gjort.

Dansk Folkehjælp har udsendt en pressemeddelelse, hvori de fortæller, at flere end nogensinde har ansøgt Dansk Folkehjælp om julehjælp. Alt i alt har 15.231 søgt om julehjælp, hvilket er 1000 flere end sidste år.

Der skal derfor samles 22,5 millioner kroner ind for at kunne hjælpe alle familier til en bedre jul. Indsamlingen fortsætter frem til jul. Cirka halvdelen af beløbet kom ind på blot én time. Den 29. november samlede en række erhvervs- og mediepersonligheder nemlig 11,1 millioner kroner ind til årets julehjælp.

Julehjælpen har en samlet værdi af 1500 kroner pr. familie og består af: En købmandskurv til 500 kroner samt to gavekort a 500 kroner til børnene til henholdsvis legetøj og sportstøj. Julehjælpen uddeles af Dansk Folkehjælps frivillige.

Familierne, der modtager julehjælp, skal være enlige forsørgere på overførselsindkomst og have hjemmeboende børn under 18 år. Alle ansøgninger bliver verificeret af de sociale myndigheder i ansøgerens bopælskommune.

Der blev sidste år delt 9450 julepakker ud og indsamlet 12,4 millioner kroner.

De 64 ansøgere fra Struer Kommune fordeler sig på 58 kvinder og 6 mænd.

Flere end nogensinde søger julehjælp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce