Foreningerne er på plads, når det går løs

Og ned det går - i fuld fart. Pressefoto

Foreningerne er på plads, når det går løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdagens Action Sport Festival er et ganske fint udstillingsvindue for flere af de lokale foreninger, som gør sig i luften.

Struer: Lokale foreninger ser frem til lørdagens Action Sport Festival på Struer Havn. Festivalen giver nemlig publikum mulighed for at komme helt tæt på de luftbårne sportsgrene.

Foreninger inden for netop disse sportsgrene vil være til stede til begivenheden, og udøvere vil demonstrere deres aktiviteter samt fortælle om de mange muligheder og faciliteter, der er for luftsportsgrene i Struer Kommune.

Blandt foreningerne er Holstebro-Lindtorp Faldskærmsklub og Parafun - Vestjysk Paragliding, som begge har til huse på Lindtorp Flyvecenter.

- Vi har mulighederne for at skabe særlige oplevelser med luftsport. Derfor håber vi, at festivalen vil sætte Struer Kommune på landkortet ved at vise, hvad vi kan tilbyde her, siger Karsten Kokholm, instruktør i Holstebro-Lindtorp Faldskærmsklub ifølge en pressemeddelelse fra Struer Kommune.

- Større flyvepladser har svært ved at gøre plads til faldskærmssporten, men her kan vi udfolde sporten rigtig godt. Vi har medlemmer, der kører fra Aarhus og tværs over Jylland for at springe på grund af de gode forhold, vi har her, tilføjer han.

Flyv som fuglen

Paragliderne vil også kunne fortælle interesserede om den sport. Formand for den vestjyske forening for paraglidere Parafun, Henrik Hundahl:

- Mange drømmer om at flyve frit, og paragliding er for mig det tætteste, man kommer på at flyve som en fugl. Det er i mine øjne den totale frihed at flyve oppe blandt fuglene og hen over uberørt natur, siger han:

- Struer Kommune ligger i hjertet af de flyveområder, vi har i Midt- og Vestjylland. Vi har - som kronen på flyvestederne i Jylland - Toftum Bjerge, der er et fantastisk sted med ideelle vindforhold, og Venø, som også har fantastiske skrænter.

Actionsportfestivalen er et samarbejde mellem Struer Kommune og eventvirksomheden A.Sport.

- Vi har valgt at satse på en Actionsportfestival, fordi vandet er tæt på, uanset hvor i kommunen man bor, og flere arrangementer med vandet i centrum har vist en flot, lokal opbakning fra borgere og foreninger, siger borgmester i Struer, Niels Viggo Lynghøj (S).

Foreningerne er på plads, når det går løs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce