Gudstjeneste i det fri

Årets friluftsgudstjeneste i Struer Provsti finder sted på Venø, hvor vejret formentlig bliver akkurat lige så godt, som det var, da kirkerne i Struer Provsti var samlet til en pinsegudstjenste som her på Jegindø. Arkivfoto: Tommy Kofoed

Gudstjeneste i det fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets friluftsgudstjeneste i Struer Provsti finder sted 2. Pinsedag kl. 10.30 på Venø Efterskole.

VENØ: I kirkens hjerte finder vi pinsen, og derfor er det helt fantastisk at kunne invitere til at fejre 2. pinsedag sammen med hele Struer Provsti på vores lille charmerende ø Venø, som kaldes for '"Limfjordens hjerte".

Med ansigtet rettet mod Venø Bugt, forhåbentlig belyst af pinsesol og oplyst af Ånd, vil vi afholde årets traditionsrige friluftsgudstjeneste under salmesang og bøn fra provstiets præster og børnekor. Så kom og hør "himmelsus i tredje time", når himlen møder jorden.

Efter gudstjenesten er der mulighed for at købe lidt mad, vand og kaffe - eller man kan spise sin medbragte mad på plænen.

Der er gratis færgeafgang for fodgængere, så stil bilen på fastlandet og hop på Venøbussen på Venø færgeleje, og den vil transportere dig til din provstigudstjeneste.

Gudstjeneste i det fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce