Helt ny festival ser dagens lys i Struer til sommer

Det er Jysk Energi, der står bag den nye festival. Selskabets marketingkonsulent Thomas Eilskov Jensen kalder el for "fremtidens benzin for rigtig mange danskere". Foto: Jysk Energi

Helt ny festival ser dagens lys i Struer til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Elbil Festival skal afholdes på havnen i Struer side om side med Struer Racing Festival.

Struer: En ny festival er på vej til Struer, nemlig en festival for el-biler.

Dansk Elbil Festival ser for første gang dagens lys til sommer, og det skal være i Struer, hvor arrangementet skal afvikles på havnen.

Arrangørerne fortæller, at der vil være elbiler af alle typer på festivalpladsen. De besøgende får først og fremmest mulighed for at stifte bekendtskab med udvalget af elbiler på det danske marked.

Der vil desuden være prøveture og en gimmick i form af verdens første elbil, Hope Whisper, som er produceret i Danmark.

El er fremtidens benzin for rigtig mange danskere.
Thomas Eilskov Jensen, marketingkonsulent, Jysk Energi, arrangør af Dansk Elbil Festival.

El-selskab står bag

Bag den nye festival står Jysk Energi, som har inviteret en hel perlerække af fabrikanter inden for hybrid- og elbiler, men som også opfordrer helt almindelige elbil-ejere til at komme og vise deres bil frem.

Det vækker interesse blandt ejerne af elbiler.

- Vi ser meget positivt på arrangementer som dette, der er med til at skabe fokus på elbiler og en elektrificering af transportsektoren, siger Anders Pihl Thorup, formand for Forenede Danske Elbilister, i en pressemeddelelse.

- Vi vil bestemt anbefale alle med interesse for, hvordan el kan bidrage til den grønne omstilling, at komme, lyder det fra Anders Pihl Thorup.

Stort potentiale

Folkene bag den nye festival ser et kæmpe potentiale i el-biler.

- El er fremtidens benzin for rigtig mange danskere, siger Thomas Eilskov Jensen, marketingkonsulent i Jysk Energi, som står bag den nye festival.

- Derfor giver vi folk mulighed for at afprøve en hybrid- eller elbil, så de kan teste den teknologi, der bliver det nye normale på landevejen, siger Thomas Eilskov Jensen.

Arrangørerne lover, at der også være elbiler i børnehøjde. Og så kan man høre mere om fordelene ved at have en elbil, ligesom der vil være mulighed for at se, hvordan man lader en elbil op.

Dansk Elbil Festival afholdes på Værftet på Struer Havn lørdag 23. juni - i øvrigt side om side med Struer Racing Festival, hvor man kan opleve en helt anden typer biler, nemlig potente racerbiler.

Helt ny festival ser dagens lys i Struer til sommer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce