Herreværk kan nu rense tøj

Indehaveren af Herreværk, Lars Pedersen, forudser, at det primært bliver jakkesæt - eller bukser og jakke særskilt - som kunderne ønsker at få renset. Foto: Allan Damgaard

Herreværk kan nu rense tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tøjbutikken Herreværk i Struer kan nu via sin kæde, Tøjeksperten, tilbyde at rense tøj. Hvis man afleverer det senest tirsdag, kan man have det tilbage fredag i samme uge.

Struer: - Det er noget, vi har haft en del efterspørgsel på, så derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde det, siger indehaveren af herretøjsbutikken Herreværk i Struer, Lars Pedersen.

Det drejer sig om rensning af tøj. Herreværk kan nu via sin kæde, Tøjeksperten, tilbyde renseservice.

- Tidligere kunne man ikke få renset sit tøj her i Struer, men skulle til Holstebro som det nærmeste. Vi mener, det er en god service, vi nu kan tilbyde i lokalområdet, siger Lars Pedersen.

Tøjeksperten har prøvekørt ordningen i udvalgte butikker gennem nogle måneder, og det er blevet så godt modtaget, at ordningen nu gøres permanent for kædens butikker.

- Det styres fra centralt hold. Der kører en bil rundt til de forskellige butikker. Den kommer til os om tirsdagen og afhenter tøjet, og så får vi det rensede tøj tilbage om fredagen, så kunderne kan have det, hvis de f.eks. skal til fest i weekenden, siger Lars Pedersen.

Tøjet renses hos et firma i Fredericia efter et såkaldt dry clean-princip. Det bliver altså ikke vådt.

- Alt arbejde foregår i hånden, hvilket er mest skånsomt for tøjet, siger Lars Pedersen.

Han forudser, at det primært bliver jakkesæt samt jakker og bukser, der skal renses. Det koster 238 kroner at rense et helt jakkesæt, mens jakken alene koster 138 kroner.

Men den nye renseservice kan også klare andet end almindeligt tøj, hvis man skulle have brug for det. I den lidt mere specielle ende af skalaen finder man ting som ægte tæpper, barnevogne og bådkalecher, hvor pletter og snavs også kan fjernes.

Herreværk kan nu rense tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce