Høloftet fejrer Sommers fødselsdag

Viggo Sommer fejrer fødselsdag på Høloftet sammen med sine musikalske venner. Pressebillede

Høloftet fejrer Sommers fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårets koncertrække afsluttes med et besøg af Viggo Sommer, der samtidig fylder 60 år.

THYHOLM: Sommeren nærmer sig, og på Høloftet på Thyholm skal der laves en hyggelig afslutning på et forår, der musikalsk og underholdningsmæssigt har budt på Huxi Bach, Anders Mikkelsen, Anne Dorthe Michelsen, Signe Svendsen, Theessink og Møller, Kasper Gross, Thomas Warberg og Jonah Blacksmith. Og denne fejring af sommerens komme er lagt i hænderne på vestjyske Viggo Sommer lørdag den 2. juni.

Men Høloftet inviterer også til at være med til at fejre Viggo Sommers 60 års fødselsdag og ikke mindst hans 47 års scenejubilæum. Med sit faste orkester gennem 5 år - The Backhowlers - tager Viggo på fødselsdawsturné og kommer altså forbi Høloftet den første lørdag i juni.

- Vi har tændt op i den store grill, Gl. Amstrup slagteren leverer grillkøller og lækkert tilbehør, og efter spisningen lader vi Viggo Sommer and the Backhowlers underholde os, fortæller Hanne og Bent Hargaard.

Viggo Sommer and his Backhowlers har siden starten i 2012 spillet et hav af velbesøgte og succesfulde koncerter i forsamlingshuse og på spillesteder over hele landet. Det har været intimt, hylende morsomt og ikke mindst musikalsk leg på højt niveau.

Showet er i konstant udvikling og er en grov blanding af Viggo Sommers vestjyske sange, lidenskabelige saxofonsoloer, vandrehistorier, forrygende tangentspilleri, glemte vittigheder, funklende improvisationer og det helt store grin. Alt monteret på en kærlig bund af The Blues - vestjysk blues og røverhistorier.

Og aftenen på Høloftet kommer også til at byde på nye sange. Flere nyheder er på vej fra den gode Hr. Sommer, og orkesteret har været i studiet for at indspille én af dem: "Æ Danseorkester" - et flashback dansenummer, der refererer til den tid, hvor Viggo i en alder af 13 år debuterede som balmusiker.

De sidste billetter sælges som sædvanligt på www.høloftet.dk

Høloftet fejrer Sommers fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce