Limfjordskolen sprænger rammerne

Inde på skolen er pladsen allerede for trang for både eleverne i overbygningsklasserne og i de almene specialklasser, og ude på legepladsen er der også stærkt brug for at få græs på bakkerne. Foto: Jørgen Kirk

Limfjordskolen sprænger rammerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolebestyrelsens formand må ganske få måneder efter indvielsen til politikerne med et ønske om en udvidelse.

Struer: Limfjordsskolen er ved at drukne i sin egen succes, og ifølge skolebestyrelsens formand, Lars Juul Mikkelsen, er pladsen allerede et par måneder efter indvielsen blevet alt for trang. 

- Vi bliver nødt til at gå til politikerne for at få taget stilling til, hvad vi skal gøre, siger Lars Juul Mikkelsen.

Borgmester Mads Jakobsen (V) er tilbageholdende med løfter.

- Jeg synes, der er grund til at glæde sig rigtig meget over, hvor godt det går på Limfjordsskolen. Jeg er ufattelig glad for, at det nye autismetilbud er blevet så stor en succes, og når røgen lægger sig efter valgkampen, må vi vurdere, om der er behov for at gøre noget. Jeg synes, det ville være forkert at love noget på forhånd, siger borgmester Mads Jakobsen (V).

Mads Jakobsen forsikrer til gengæld, at der vil blive gjort noget ved udenomsarealerne, så eleverne kan undgå at slæbe mudder og pløre med sig ind på skolen, når de har været ude i fri luft i frikvartererne.

- Jeg har været i kontakt med forvaltningen, og de har lovet mig, at udenomsarealerne bliver jævnet ud, og at der bliver sået græs. Det skulle være sket, men vi har fået ufattelig meget regn, lige siden de blev færdige med selve byggeriet. Så det kommer desværre først til at ske til foråret, forklarer han.

Pladsproblemer i de almene specialklasser og på overbygningen, ønsker Mads Jakobsen  ikke at tage stilling til.

- Jeg er bare rigtig stolt over, at det går så godt på Limfjordsskolen. Det er ikke så længe siden, vi kun hørte om problemer med, at eleverne flyttede væk fra skolen. Her og nu kan vi bare glæde os over den store succes på skolen, mener han. 

Socialdemokraternes borgmesterkandidat, Niels Viggo Lynghøj (S), er indstillet på at sikre Limfjordskolen en udvidelse, hvis det er det, der skal til.

- Er pladserne optaget, må vi jo se på, hvad vi kan gøre, siger han.

Kjeld Graversgård, som er spidskandidat for Det Konservative Folkeparti under valgkampen, mener, at skolebestyrelsens formand overdriver problemernes omfang.

Limfjordskolen sprænger rammerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce