Masser af god fodbold-fight

Akrobatisk boldkontrol - det kræver en god portion teknik at spille indendørs fodbold. Foto: Johan Gadegaard

Masser af god fodbold-fight

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der deltog 135 hold i den fjerde udgave af SB Cup. Struer Boldklub var rigtig godt tilfreds med forløbet af cuppen.

Struer: Der blev spillet fodbold i Struer Energi Park i weekenden. Masser af fodbold.

Struer Boldklub afviklede nemlig SB Cup i indendørs fodbold for fjerde år i træk.

- Det forløb supergodt. Vi fik yderligere fem tilmeldinger, så vi nåede op på 135 deltagende hold, og der blev spillet mange gode kampe i de forskellige rækker, siger formanden for Struer Boldklub, Karsten Lund, der søndag aften - sammen med de øvrige arrangører - kunne puste ud efter en travl weekend.

SB Cup er et såkaldt breddestævne, der afvikles i samarbejde med DGI Vestjylland. Ordet "breddestævne" skal forstås på den måde, at der spilles i både A-, B- og C-rækker.

De 135 hold er rekorddeltagelse. Der var 125 hold i fjor, og der har været en stigende tilslutning gennem cuppens levetid.

Der blev spillet på tre baner i Struer Energi Park. Det var hovedsageligt drengehold, der deltog i stævnet. Drengene var repræsenteret fra U6 til U16, mens der blot var en enkelt pigerække - nemlig U14/U15.

Struer Boldklub har tre hovedformål med stævnet: At arrangere et stævne hvor klubbens egne hold er på hjemmebane, at give et økonomisk afkast til klubkassen og som det tredje at involvere forældrene i klubarbejdet.

- I ugen op til cuppen manglede vi stadig nogle frivillige, men det lykkedes at få det hele til at gå op i en højere enhed, så vi kan kun være tilfredse. Samtidig var der masser af ros til Struer Boldklub fra de deltagende hold. Vi gør også meget for at have nogle gode præmier i alle rækker, og der er blandt andet en velkomstpose til samtlige spillere, siger Karsten Lund, der takker sponsorerne for de mange bidrag.

Struer Boldklub var godt repræsenteret ved sit eget stævne - klubben stillede med hele 20 hold. Der var flere Struer-hold, der vandt deres respektive rækker.

Der forventes også at blive en SB Cup næste år, og den vil som altid ligge i den første weekend i december.

Der var fart over feltet i mange af kampene. Foto: Johan Gadegaard
Der var fart over feltet i mange af kampene. Foto: Johan Gadegaard

Masser af god fodbold-fight

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce