Nu har pensionist-svømmerne også fået et problem

Først var det adgangen til sundhedscentret, den var gal med, og Grethe Hestbech fra SF gik ind i sagen for at få ændret parkeringsforholdene. Nu er der også problemer med adgangen til svømmehallen for de mange, der går til Pensions Svømning hver tirsdag. Arkivfoto: Frede Stengaard

Nu har pensionist-svømmerne også fået et problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknik- og miljøudvalget i Struer Kommmune vil få forvaltningen til at finde en løsning

Struer: Først var det borgerne med et brækket ben eller gigtsvage knogler, der fik problemer med at nå frem til indgangen ved Struer Energi Park for at kunne komme ind til sundhedscentret. Nu har flere af pensionisterne, som går til pensionistsvøming henvendt sig til Struer Kommune for at gøre opmærksom på at parkeringsforholdene ved Struer Energi Park gør det svært for dem at fortsætte på holdet.

- Der er indkørsel forbudt ved den store parkeringsplads ud for svømmehallen, som medlemmerne hidtil bar brugt, og som det ser ud nu er alle p-pladser ned langs tilkørselsvejen til svømmehallen altid optaget, skriver de i en henvendelse til teknik- og miljøudvalget, som har set på sagen.

På det seneste møde i udvalget torsdag formiddag var der enighed om, at få forvaltningen til at finde en løsning.

Mange af svømmerne på pensionistholdet er dårligt gående, og når de bliver tvunget til at parkere på den store parkeringsplads ved skolen og den gamle indgang til Struer-Hallerne, må de opgive at komme til svømning.

- Det kan man da ikke byde vores medlemmer, skriver pensionssvømmerne i den officielle henvendelse til Struer Kommune.

Medlemmerne af teknik- og miljøudvalget erkender, at de står med et problem.

- Vi får ikke lavet så meget om, at vi får flere parkeringspladser helt henne i nærheden af indgangen. Her har vi fire parkeringspladser, som er reserveret til handicappede, og så har vi fået etableret fire parkeringspladser mere til klienter, som skal til genoptræning eller behandling på sundhedscentret. Vi mener ikke, at der er plads til flere, men vi vil meget gerne åbne for, at man kan køre hen til indgangen og sætte passagererne af. Som det er nu, er det kun muligt med taxa. Det er den regel, vi gerne vil ændre. Men vi skal bare være sikre på, at det ikke går ud over sikkerheden for børnene, som går på Parkskolen, forklarer udvalgsformanden, Per Jakobsen (V).

 
 

Nu har pensionist-svømmerne også fået et problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce