Nyt udvalg opmærksom på Limfjordsskolen

Børne- og uddannelsesudvalget er nu i gang med arbejdet. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Nyt udvalg opmærksom på Limfjordsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye børne- og uddannelsesudvalg har været samlet til det første møde. Formand Peter Vestergaard (R) glæder sig til arbejdet.

Struer: Tirsdag mødtes det nye børne- og uddannelsesudvalg i Struer Kommune for første gang til det officielle første møde i udvalget. Ifølge formand Peter Vestergaard (R) er det et godt udvalg, der nu kan se frem til fire års politisk arbejde.

- Mødet gik godt. Det er et godt udvalg, og jeg tror det bliver et rigtig godt samarbejde. Nu er vi i hvert fald i gang, og det føles godt, siger han.

Peter Vestergaards egen store kæphest i valgkampen var blandt andet kvaliteten i daginstitutioner og på skoler, men området er bredt, og der er mange ting at tage fat på.

- Vi skal arbejde på at få lavet en helhed, finde nogle fornuftige løsninger, få kigget på hvor de største udfordringer er og se, hvad vi kan gøre for at løse dem. Det er et bredt område, og jeg glæder mig bare til at komme i gang, siger han.

En af de udfordringer udvalget nok kommer til at diskutere flere gange i løbet af valgperioden, er pladsproblemerne på Limfjordsskolen. Det er ikke længe siden, de sidste lister blev sat på en million-stor udbygning af skolen, men der mangler stadig plads i især udskolingen.

- Det var ikke noget, vi havde oppe at vende på mødet, men jeg er sikker på, det er noget, vi kommer til at diskutere i udvalget. Det handler jo om at indgå i dialog med skolen og dens bestyrelse og se på, om der er nogle politiske beslutninger, vi kan træffe, der kan hjælpe dem. Og det er det arbejde, der går i gang nu og her, siger Peter Vestergaard.

Allerede torsdag kom Peter Vestergaard også godt i gang med arbejdet i det andet udvalg, han er med i, økonomiudvalget, der var til stormøde arrangeret af Kommunernes Landsforening i Aalborg.

Det var ikke noget, vi havde oppe at vende på mødet, men jeg er sikker på, det er noget, vi kommer til at diskutere i udvalget.
Peter Vestergaard (R), formand for børne- og uddannelsesudvalget om Limfjordsskolen

Nyt udvalg opmærksom på Limfjordsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce