Oddesund Trail i rekordudgave

Vand var ingen hindring for deltagerne i Oddesund Trail. Der var dog også mulighed for at løbe tørskoet igennem løbet. Pressebillede

Oddesund Trail i rekordudgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var omkring 250 løbere til den sjette udgave af Oddesund Trail. Det var rekord og samtidig et tal, som den arrangerende klub, Thyholm Løbeklub, var særdeles godt tilfreds med.

Oddesund: "Wauw, hvor kom alle de mennesker lige fra?"

Sådan tænkte den arrangerende klub, Thyholm Løbeklub, da den sjette udgave af Oddesund Trail var overstået lidt over middag i går, søndag.

Der var nemlig omkring 250 løbere til dette års Oddesund Trail, der er et gratis tilbud til alle om at gå, jogge eller løbe en tur ude i et krævende terræn. Der er også mulighed for at cykle.

De 250 deltagere er rekord, og formanden for Thyholm Løbeklub, Steen Mogensen, har flere forklaringer på succesen.

- Vejret var nærmest perfekt i år, og samtidig gør læ og toiletforhold til den efterfølgende hygge med kaffe/kage ad libitum også en stor forskel. Vi var glade for, at vi kunne låne en stor lagerhal til formålet. Desuden bliver budskabet om løbet spredt fra år til år, og det gør jo nok heller ikke noget, at det er gratis at deltage, siger Steen Mogensen.

Når vejrforholdene har befundet sig i den mere stride afdeling - med blæst og kulde - har der typisk været 100 deltagere.

Deltagerne kunne vælge mellem to ruter på henholdsvis 7-8,5 kilometer og 11,5-13 kilometer. Længderne på de to ruter varierede efter, om man valgte vandpassagen eller foretrak at løbe tørskoet gennem turen.

Oddesund Trail har ry for at være en fugtig og våd tur, og det blev deltagerne heller ikke snydt for i år.

De mange deltagere kom fra forskellige løbeklubber i det vestjyske, og frivillige fra Thyholm Løbeklub sørgede for kaffe og kage til deltagerne.

Der var indsamling til Thyholm Løbeklubs mangeårige samarbejdspartner, Hospitalsklovnene, og det samlede bidrag ventes at være på den gode side af 3500 kroner.

Thyholm Løbeklub afvikler Jegindø Trail søndag den 30. juni, og den næste Oddesund Trail finder sted søndag den 5. januar næste år.

Oddesund Trail i rekordudgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce