Populært løb kommer (måske) tilbage i år

Over 3000 løbere deltog i Run to The Beat 2017, som nu måske vender tilbage til Struer i år. Arkivfoto: Jørgen Kirk

Populært løb kommer (måske) tilbage i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Run to The Beat kunne prale med 3100 løbere gennem Struer for fuld musik sidste år. Men sidste år udløb kontrakten, og det har ikke været helt ligetil at få den fornyet, har det vist sig.

Struer: Efter tre år med Run to The Beat i Struer, som sluttede af med hele 3100 deltagere i 2017, udløb kontrakten mellem Struer Kommune og IMG, der afholder arrangementet. Indtil videre har musikglade motionister derfor ikke vidst, om arrangementet ville blive til noget igen i år.

Hvorvidt det gør det, er endnu ikke helt sikkert, men i weekenden skrev 'Run to the Beat - Danmark'-Facebook-siden, at "all good things come to those who wait" (alt godt kommer til dem, der venter, red.) med en opfordring om at sætte kryds i kalenderen den 1. september.

Relancering

Udover dette er turistchef i Struer Kommune, Kim Høfler, ikke videre meddelsom.

- Der bliver arbejdet kraftigt på at få arrangementet til Struer igen. Vi er tæt på en aftale, men vi er der ikke 100 procent endnu, siger han.

Alligevel har de valgt at melde ud, at der muligvis kommer et Run to The Beat i Struer igen i år på grund af "mange forespørgsler". At det trækker ud at få et arrangement på plads skyldes ifølge turistchefen udbyderen, IMG.

- De relancerer løbet i år og de kommende år og vil brede det ud til storbyer som Beijing, Paris og Dubai. Derfor modtog vi først det endelige udkast til en ny kontrakt i maj måned, så det har været en lang proces, siger Kim Høfler.

Han håber, at det hele kan falde på plads i denne uge, så der også bliver tid til at booke relevante bands og andet godt til arrangementet, som altså ser ud til at løbe af stablen 1. september.

Populært løb kommer (måske) tilbage i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce