Rådhuspassagen lukket for gennemgang

Arbejdet med at etablere "Lydhaven" på parkeringspladsen mellem rådhuset og brobuerne går nu i gang, og det betyder, at der fra i dag og de kommende par måneder vil være lukket for gennemgang for fodgængere. Illustration: Schønherr A/S

Rådhuspassagen lukket for gennemgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer: Fra i dag, mandag den 16. april og i de kommende måneder skal fodgængere mellem havnen og gågaden benytte Fjordbuen.

Hvis man er vant til at parkere på havnen og smutte op til Struers gågade gennem passagen mellem det gamle og det nye rådhus, skal man vænne sig til en anden rutine i den kommende tid.

Anlægsprojektet By+Havn er nemlig så fremskredent, at gennemgangen lukker fra mandag den 16. april og de kommende måneder. Det sker som led i anlægsarbejdet med den del af By+Havn, der hedder Lydens Have og skal ligge mellem Rådhuset og brobuerne, hvor der tidligere var parkeringsareal.

I stedet for passagen ved brobuerne er fodgængere i perioden henvist til Fjordbuen under banevolden, som giver adgang til gågaden ved Lille Torv. Hvis man kommer i bil, kan man med fordel parkere på havnen lidt længere mod vest for at være tættere på Fjordbuen, eller på parkeringspladserne inde i byen.

Borgere, der ikke selv kan komme op ad trapper, eksempelvis kørestolsbrugere, kan benytte rådhusets elevator lidt længere, men efter nogle dage lukker den også. Herefter skal de berørte borgere tage kontakt til kommunen nogle dage i forvejen, hvis de har et ærinde på rådhuset og skal have hjælp til at komme ind.

Hele projekt By+Havn bliver efter planen indviet 29. juni.

Rådhuspassagen lukket for gennemgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce