Så samles der ind til julehjælpen

Lars Møller Pedersen, Marianne Bredal, Tina Dyrmose og Karl K. Seerup klar til at samle ind til julehjælpen fra Struer Provsti. Foto: Frede Stengaard

Så samles der ind til julehjælpen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer Provsti samler igen i år ind for at kunne hjælpe trængte familier godt gennem julen.

Struer: Struer Provsti holder traditionerne i hævd og har igen i år fået en aftale i stand med fire frivillige, som vil hjælpe med at samle ind til årets julehjælp til trængte familier i Struer Kommune.

Ansøgningsfristen udløb i mandags, og julehjælpens koordinater fra menighedsrådet ved Struer Kirke, Vagn Olsen, kan oplyse, at der er rift om hjælpen.

- Jeg har ikke det fulde overblik, men tendensen er den samme, som vi ser over hele landet. Antallet af ansøgere er stigende, fortæller han.

Vagn Olsen er derfor også glad for at få assistance fra årets fire frivillige, og fra byrådet er det Lars Møller Pedersen fra Socialdemokratiet og Marianne Bredal fra Venstre, som får konkurrence fra afdelingsdirektøren i Hvidbjerg Bank i Struer, Karl K. Seerup, og souschefen i Kvickly, Tina Dyrmose.

Tirsdag eftermiddag fik de alle fire 1000 kroner, og målet er, at de nu, at de hver for sig vil få investreringen til at yngle, så de kan aflevere endnu et stort bidrag til julehjælpen i Struer.

Lars Møller Pedersen var med, da Struer Provsti gennemførte en lignende konkurrence i 2016. Dengang var der fem med til at samle ind, og da pengene blev talt op var de fem tusinde kroner, de fik fra start blevet til i alt 59.711 kroner.

Vag Olsen har ingen forventninger om at kunne så den rekord.

- På grund af valget er vi kommet lidt sent i gang. Det er min fejl, men vi håber selvfølgelig på det bedste, fortalte han, da han ønskede de fire indsamlere held og lykke med indsatsen.

I 2016 uddelte Struer Provsti 50 julekurve med varer til en værdi af 600 kroner. Kvickly sponserede så også en flæsesteg til hver af de 50 modtagere af julehjælp fra kirken, og desuden blev der udskrevet et gavekort på 300 kroner til 91 børn.

Så samles der ind til julehjælpen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce