Simonsens store triumf

Han gjorde det. 41-årige Jørgen Simonsen mere end leverede varen, da han afviklede to topshows i aftes i Folkets Hus. Foto: Morten Stricker

Simonsens store triumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alt klappede, da haute couture designere Jørgen Simonsen i aftes i Folkets Hus beviste, at det ikke bare er løser rygter, at han er i verdensklasse.

Struer: TV2 var der. DR var der. Berlingske Tidende. Og naturligvis os fra det lokale dagblad.

Det er længe siden, at Struer har fået så meget positiv opmærksomhed på én gang, som i aftes, hvor bysbarnet Jørgen Simonsen vendte hjem for at banke to haute couture-modeshows af, som var Paris eller Milano værdige.

Alt var topprofessionelt, og alt klappede. Fra serveringen ved lugen inden showet gik i gang, over modellernes flotte hår og makeup, til afviklingen af kanapéer og champagne til 250 mennesker efter hvert show.

Folk stod i kø omkring designeren, da han efter det første show kom ud for at hilse på familie, venner, gamle klassekammerater, sponsorer og fans fra nær og fjern. Der skulle tages selfies, uddeles knus og opfriskes gamle minder - hurtigt, så alle kunne komme til.

- Jeg er så glad. Det er en total forløsning, lo en lykkelig Jørgen Simonsen, inden endnu flere knus regnede ned over Struers berømte bysbarn.

Dagbladet spurgte Berlingske Tidendes journalist, Sarah Skarum, om det er bare os vestjyder, der lokalpatriotisk begejstrede, eller om modeshowet faktisk var verdensklasse?

- Det er ikke bare jer, smilede hun og fortsatte:

- Det her er håndværk i topklasse og et materialevalg af så høj kvalitet, at man sjældent ser det i Danmark.

Simonsens store triumf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce