Skaffer gerne plads til flere

Medarbejderne på Skattecenter Struer kan se frem til at få flere kolleger, og borgmestrene i alle de tre nordvestjyske kommuner presser nu på for at få endnu flere statslige arbejdspladser til Struer. Arkivfoto: Morten Stricker

Skaffer gerne plads til flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer Kommune bygger gerne om, hvis det er det, der skal til, for at få endnu flere statslige arbejspladser til byen

Struer: Struer Kommune fik maksimal opbakning fra både Holstebro og Lemvig, da borgmestrene fra de tre kommuner fornylig sendte et brev afsted til skatteminister Karsten Lauritzen (V) for at gøre opmærksom på, at der er rigelig med plads til flere skattemedarbejdere hos Skat i Struer.

Efter at skattecentret i Struer for et par år siden blev sat på listen over skattecentre, der skulle nedlægges, er vindene vendt, og der er ifølge planerne for det nye skattevæsen i Danmark lagt op til at bemandingen skal øges fra de nuværende 70 til cirka 120.

- Men der er plads til flere, lyder det i brevet fra de tre borgmestre til skatteudvalget på Christiansborg og med direkte adresse til skatteminister Karsten Lauritzen.

- I Nordvestjylland har vi med stor interesse fulgt Regeringens udspil til finansloven for 2018 og planerne med at tilføre det nye skattevæsen yderligere midler de kommende år. I den sammenhæng anser de tre kommuner Holstebro, Lemvig og Struer det for helt naturligt, at tage udgangspunkt i de kompetencer og den ledige kapacitet som Skattecenter Struer repræsenterer, skriver de og gør opmærksom på, at Skattecenter Struer er fysisk placeret i gode og billige faciliteter med plads til ca. 140 medarbejdere. 

Der er altså plads til flere, uden at det koste ekstra husleje i Struer, og Struer Kommune erklærer sig også parat til at investere i en ombygning, så der bliver plads til cirka 220 medarbejdere.

Desuden gør de tre nordvestjyske borgmestre skatteministeren opmærksom på, at han får stabil og dygtig arbejdskraft ved at satse på en udvidelse i Struer.

- Skattecenter Struer har allerede bevist, at de er et effektivt Skattecenter med stærke kompetencer og en stabil arbejdskraft. På den interne benchmark ligger Skattecenter Struer således med en meget høj produktivitet og et lavt sygefravær, skriver de i brevet.

 
 

Centralt placeret

De nordvestjyske borgmestre vil også meget gerne understrege, at det bliver nemt at finde kvalificeret arbejdskaft til nye stillinger i Struer.

- Opnormeringen har indtil videre vist, at der heller ikke er udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere til de ledige stillinger. Struer er geografisk centralt placeret, og dækker det nordvestlige hjørne af Danmark med en god infrastruktur, der med den kommende motorvej til Holstebro Nord kun bliver styrket, skriver de.

Desuden mener de tre borgmestre, at det bør spille en stor rolle, at Struer i øjeblikket har tredjefærrest statslige arbejdspladser af alle.

De tre kommuner anmoder derfor både skatteministeren og Regeringen om, at indtænke Skattecenter Struer i den nye fordeling af midler til SKAT samt i forbindelse med planerne om en udflytning af endnu flere statslige arbejdspladser.

Alt sammen i et brev, som er underskrevet af både bormester Mads Jakobsen (V) fra Struer Kommune, H.C. Østerby (A) fra Holstebro og Erik Flyvholm (V) fra Lemvig.

Skaffer gerne plads til flere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce