Stig Rossen fortolker John Mogensens sange

Stig Rossen fortolker og hylder John Mogensen i en teaterkoncert i Midtpunktet Thyholm. Pressefoto

Stig Rossen fortolker John Mogensens sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thyholm: Man kan få en aften i selskab med John Mogensens sange, når Stig Rossen fortolker og hylder John Mogensen i en teaterkoncert fredag den 22. februar 2019 i Midtpunktet Thyholm.

John Mogensen og hans sange har fået en kæmpe revival den seneste tid ikke mindst på grund af filmen om John Mogensen "Så længe jeg lever".

Folk kender hans sange og kan synge med på dem. Hvem kender ikke sange som "Så længe jeg lever", "Nina kære Nina", "To mennesker på en strand" for ikke at tale om Giro 413 klassikeren "Man skal aldrig sige aldrig".

Det er sange som disse, Stig Rossen i ægte John Mogensen-stil sætter en ære i at fortolke. Han bliver akkompagneret af en trio, og undervejs fortæller Stig Rossen sjove, frække og varme anekdoter om John Mogensen.

Vild med Mogensen

Stig Rossen er selv vild med John Mogensen, hvilket skinner klart igennem.

Han slipper sin indre "John Mogensen" fri, og sproget bliver drejet i samme retning, og han giver derved karakteren den helt rette ånd, og publikum muligheden for at synge med.

- Vi glæder os til at præsentere Stig Rossen i en teaterkoncertopsætning, hvor han giver den fuldt ud som John Mogensen og løbende fortæller sjove anekdoter. Det er første gang, vi kan præsentere noget i teaterkoncert-genren, og det glæder vi hos helt vildt til at vise til Midtpunktets gæster, siger Kristian Hedegaard, Centerleder i Midtpunktet Thyholm.

Billetsalget til koncerten begynder 24. august klokken 10.

Stig Rossen fortolker John Mogensens sange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce