Struer-mandskab vandt prestigefyldt kapsejlads

Søren Christiansen og hans besætning vandt en overbevisende sejr i distancesejladsen Morsø rundt. Privatfoto

Struer-mandskab vandt prestigefyldt kapsejlads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klappet i mål af publikum på kajen i Thisted

Struer: Den syv mand store besætning på sejlbåden Misty fra Struer Sejlklub landede øverst på sejrsskamlen, da 60 både i weekenden dystede om at komme først over målstregen i den prestigefyldte distancekapsejlads Mors Rundt, i Limfjorden.

Misty, med skipper Søren Christiansen ved roret, blev ikke alene første båd i mål i kapsejladsen. Båden blev også vinder af det samlede race og vandt samtidig sit løb overbevisende.

- Det var meget vanskelige forhold, vi sejlede under. Starten ved Vildsund foregik i næsten ingen vind, og vi skulle helt forbi Jegindø, inden vindene øgede, fortæller skipper Søren Christiansen.

På det tidspunkt var en stor del af det øvrige felt af både "parkeret" i næsten ingen vind ved Dover Odde. Besætningen på Misty fik imidlertid læst vindforholdene rigtigt og kunne på den måde lægge yderligere afstand til konkurrenterne.

Under Sallingsundbroen indhentede Struer-båden en af de forreste både i feltet, og inden turen gik gennem Feggesund, havde mandskabet sikret sig en komfortabel føring, som holdt hele vejen mod målet i Thisted.

- Klokken godt 22 lørdag aften gik vi over målstregen ved indsejlingen til havnen i Thisted og blev klappet i mål af publikum på kajen. Det var en rigtig god fornemmelse efter den godt 11 timer lange kapsejlads, siger Søren Christiansen.

Struer-mandskab vandt prestigefyldt kapsejlads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce