Tiltale: Krænkede 14-årig og ville true hende til tavshed

Mand tiltalt for blandt andet seksuelle krænkelser og vidnetrusler mod en dengang 14-årig pige. Arkivfoto: Morten Stricker

Tiltale: Krænkede 14-årig og ville true hende til tavshed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand skal i retten fredag i Holstebro tiltalt for blandt andet blufærdighedskrænkelse og vidnetrusler.

Struer: En ubehagelig sag skal for retten i Holstebro fredag. Her er en mand tiltalt for blandt andet blufærdighedskrænkelse og vidnetrusler mod en 14-årig pige efter en hændelse, der fandt sted mellem 2. og 3. april i år i Struer.

Ifølge anklageskriftet befandt manden og den dengang 14-årige pige sig begge på en adresse i Struer. Her skulle manden have skaffet sig andet seksuelt forhold end samleje med den 14-årige pige ved enten at have stukket sine fingre op i pigens skede eller have berørt hende mellem benene, mens hun sov, så hun ikke var i stand til at modsætte sig handlingen.

Derudover skulle manden, stadig mens pigen sov, have lagt sig nøgen mellem pigens ben, trukket hendes t-shirt op over hendes bryster og befølt hendes krop.

For det forhold er manden blevet tiltalt for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje med barn under 15 år, der var i en tilstand, hvor hun var ude af stand til at modsætte sig handlingen, samt blufærdighedskrænkelse over for et barn under 15 år.

Når jeg kommer ud igen, så kan du ikke gemme dig nogen steder.
Mand, tiltalt ved retten i Holstebro

Truede på video

Udover det, så er manden i samme ombæring tiltalt for vidnetrusler mod samme pige.

For aftenen efter hændelsen, den 3. april, forulempede og truede manden ifølge anklageskriftet den 14-årige pige i forbindelse med hendes forklaring til politiet.

Tiltalte sendte en video til pigen, hvori han mere eller mindre indirekte opfordrede pigen til ikke at komme med beviser for det skete til politiet.

- Du må gerne tage screenshot, du må gerne gemme dem, det bliver værst for dig selv, siger han på videoen ifølge anklageskriftet.

- Så når jeg kommer ud igen, så kan du ikke gemme dig nogen steder.

Det er usikkert, om pigen allerede havde afgivet forklaring på tidspunktet, hvor hun modtog videoen. Manden kræves fængslet af politiets anklagemyndighed, og der forventes at falde dom i sagen den 21. august.

Tiltale: Krænkede 14-årig og ville true hende til tavshed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce