Udsigt til udvidelser på værkstedet i Struer

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) håber, at Arriva vil udvide værkstedet i Struer og skabe endnu flere arbejdspladser i Struer Kommune. Arkivfoto: Morten Stricker

Udsigt til udvidelser på værkstedet i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Struer Kommune åbner allerede i dag en dialog med Arriva om mulighederne for at få skabt endnu flere arbejdspladser i Struer, når der også kommer Arriva-tog på skinnerne til Vejle

Struer: Arriva har genvundet kontrakten på den regionale togdrift i hele Midtjylland.

- En god nyhed for hele Struer Kommune, mener borgmester Niels Viggo Lynghøj (S).

- Vi bevarer Struer som knudepunkt for togtrafikken, konstater han med et begrundet håb om, at Arriva vil oprette endnu flere arbejdspladser i Struer, når de i den nye kontrakt træder i kraft i 2020.

I dag kører 56 af de cirka 200 lokomotivførerere i Arriva ud på skinnerne med udgangspunkt fra Struer, og borgmester Niels Viggo Lynghøj håber, at det bliver endnu flere, når der også kommer Arriva-tog på strækningen fra Struer til Vejle.

Derudover har Arriva også vundet et udbud på togtrafikken mellem Odense og Svendborg.

Alt i alt betyder det, at Arriva kommer til at overtage 20 togsæt fra DSB, og borgmester Niels Viggo Lynghøj har nu også et håb om, at de i vidt omgang vil blive kørt til service på Arrivas værksted i Struer, hvor der i dag er 56 ansatte.

- Hvis Arriva får behov for at udvide, skal det i hvert fald ikke være Struer Kommune, der gør det svært, forsikrer han og fortæller, at Struer Kommune allerede i morges kontaktede Arriva for at åbne en dialog om mulighederne.

Udsigt til udvidelser på værkstedet i Struer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce