Vil give de svageste et værdigt liv

Frede Kloch Sørensen fra Enhedslisten er overbevist om, at Struer Kommune kan få mange fra Holstebro til at rykke teltpælene ind over kommunegrænsen for at slå sig ned i Hjerm. Det kræver bare nogle attraktive byggegrund og en cykelsti fra Hjerm til Holstebro, mener han. Foto: Ole Mortensen

Vil give de svageste et værdigt liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frede Kloch Sørensen fra Enhedslisten kan konstatere, at de stærke har venner nok, og han mener derfor, at Struer Kommune bør tage sig bedre af de svageste.

Jeg gik ind i politik, da jeg ville have indflydelse på, hvem der bliver valgt til Folketinget, Regionen( amterne dengang) og Byrådet. I køleskabet har jeg altid minimælk og en classic. Det værste ved kommunalpolitik er, at det ikke så meget handler om politik, men om hvem der kan få nogle "gode ben". Hvis jeg kun kan få én mærkesag gennemført, ville jeg etablere en øko-gård med værksted, hvor vi kunne fremstille fødevarer til vore institutioner, reparere køretøjer, foretaget af mennesker der ikke kan klare sig på det "almindelige" arbejdsmarked. Hvis man virkelig skal gøre mig sur, så skal man, som politikere undlade at fortælle, hvad man vil gøre efter valget. Jeg fortryder, at jeg for fire år siden overså, at ikke alle vil dig det godt, selvom man lod som om. Struer Kommune skal være et godt sted for alle. De stærke har venner nok. Det vigtigste er at de svageste får et værdigt liv. Daginstitutionerne skal være bedre end i vore nabokommuner. Det er også erhvervspolitik, da det i så fald er nemmere at tiltrække arbejdskraft. Vi skal have indbyggere fra Holstebro. De kan tiltrækkes til Hjerm med gode byggegrunde og en cykelsti. Hvis du bliver syg, håber jeg at jeg bliver rask igen! Når det nye plejehjem står klar til indvielse, bliver det spændende om der er pladser nok, eller man vil flytte folk fra hele kommunen, til et friplejehjem i den by, hvor der bor en borgmester og en udvalgsformand, men det er stor set umuligt at komme dertil med offentlig transport. Satsningen på at gøre Struer kendt som Lydens By, har nok ikke levet op til det ønskede resultat.

Fakta
Navn: Frede Kloch SørensenAlder: 61 Bosat i: Hjerm

Parti: Enhedslisten

Civilstand: Gift

Min mærkesag: Lighed, værdighed og miljø. 

Vil give de svageste et værdigt liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce