YouTube-stjerne indtager Nordvestjylland

Skuespillerne bag den nye film "Team Albert" kommer i weekenden til Struer og Holstebro. PR-foto: Henrik Petit

YouTube-stjerne indtager Nordvestjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Albert Dyrlund, der især gør sig på sociale medier, gæster søndag Struer og Holstebro i forbindelse med en Regner Grasten-film, den unge mand har hovedrollen i.

Struer/Holstebro: Der forventes unge i hobetal ved biograferne Apollon i Struer og Scala i Holstebro på denne uges sidste dag.

Her kommer Albert Dyrlund og tre andre unge skuespillere, som alle har roller i den nye film "Team Albert", der havde premiere 4. oktober.

Nu tænker du måske; Nå, og hvad så? Men det er fordi, du er ved at blive gammel/over 30 år - ligesom undertegnede.

Albert Dyrlund er nemlig intet mindre end en dansk Youtube-stjerne. På det sociale video-medie har han flere end 175.000 følgere, mens mere end 200.000 følger ham på Instagram.

Nu har den unge mand så også indtaget det hvide lærred med hovedrollen i filmen, der er udset til at få YouTube-generationen tilbage i biografen. Det skriver holdet bag filmen i hvert fald i en pressemeddelelse.

De unge skuespillere, som vil være at finde i Struer klokken 12.30 og Holstebro 13.45, stiller da også op til både at møde publikum, få taget selfies med folk og for at præsentere filmen.

Film af Regner Grasten
Igennem årene har Regner Grasten produceret mange, store film. Her kommer et udpluk:Krummerne (1991)

Det forsømte forår (1993)

Kun en pige (1995)

Kærlighed ved første hik samt resten af Anja og Viktor-filmene (1999-2008)

Hvidsten gruppen (2012)

Villads i Valby (2015)

37 (2016)

En-to-tre-nu! (2016)

Kidnapning (2017)

Udover film har Regner Grasten Film produceret TV-julekalenderne Krummernes Jul (1996) og Brødrene Mortensens Jul (1998).

En oprører

Filmen Team Albert ses i et eller andet omfang som efterfølger til Anja og Viktor-filmene. Bag den står Regner Grasten, som også var manden bag Anja og Viktor.

Team Albert er inspireret af John Hughes-filmene "The Breakfast Club", "Pretty in Pink" og "Ferris Bueller's Day Off", der alle handler om kærlighed, venskab og loyalitet.

Holdet består foruden Albert Dyrlund af en række unge talenter i form af Marcuz Jess Petersen, der var med i Klovn-filmene, Laura Kjær, som i 2016 var med i "Når solen skinner" og debutanten Olivia Hahn Reichstein.

Kort fortalt er Albert i filmen en oprører, der ikke vil acceptere, at du ikke kan gøre det, du har lyst til, fordi du er låst fast af et samfund, der har lagt den lige linje for din karriere, siden du gik i børnehave.

For at bryde ud af det gør Albert oprør mod skole, forældre og hele verden for at blive det, han er bedst til: En, der underholder hele verden gennem YouTube. Men på sin vej er Albert ved at miste sine bedste venner og allerværst den, der elsker ham mest - pigen, han tror, han ikke er forelsket i.

YouTube-stjerne indtager Nordvestjylland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce