Fortællinger på engelsk

Den engelske fortæller, musiker og sanger Nick Hennessey er gæsteunderviser på Fortælle Akademiet i januar. Foto: PR

Fortællinger på engelsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ulfborg: Fortælle Akademiet inviterer til to fortælleoplevelser med den engelske sanger og fortæller Nick Hennessey med "Chime and Chatter".

Dels på Lystbækgård ved Ulfborg lørdag 26. januar kl. 18 og dels på Vestjyllands Højskole ved Ringkøbing onsdag 23. januar kl. 19.30.

Hennessey besøger Vestjylland i forbindelse med Fortælle Akademiets Modul 3, som handler om de musiske og poetiske lag i mundtlig fortælling. Nick Hennesseys fortællestil er en dynamisk vekslen mellem talesprog og sang på letforståeligt engelsk, og der vil være en kort introduktion til programmet på dansk.

Nick Hennessey er gæsteunderviser på Fortælle Akademiet i januar, hvor temaet er fortællinger og sange eller rettere "Sungne fortællinger og fortalte sange".

På Lystbækgård vil kursister fra Fortælle Akademiet præsentere nye fortællinger sammen med Nick Hennessey.

Først byder Lystbækgård på varmende vintermad. Else Mathiassen og Ingrid Hvass sørger for at alle danser sig varme i en kædedans, og Nick Hennessey fortæller også nogle af sine egne fortællinger i løbet af aftenen. Nick Hennessey havde som ung en professionel karriere som sanger og sangskriver, men blev fascineret af mundtlig fortælling og især den tætte relation mellem sang og mundtlig fortælling.

Nick Hennessey har en helt speciel interesse for den nordiske kultur og tradition, og har de senere år høstet stor anerkendelse i hele Europa for sit arbejde med det finske epos "Kalevala".

Fortællinger på engelsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce