Ungdomshus undervejs: Nu skal de unge i gang med planlægningen

De unge i Vesterhavsklyngen skal nu mødes med arkitekten, så de præcise detaljer kan komme på plads for det nye ungdomshus i den vestlige del af kommunen. Arkivfoto

Ungdomshus undervejs: Nu skal de unge i gang med planlægningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arkitekten er fundet. Nu skal de unge selv på banen, hvis ungdomshuset i vest skal blive en realitet. Og nu inviterer man også Ulfborgs unge indenfor.

Staby: Hvordan omdanner man bedst et gammelt klubhus til et moderne ungdomshus med aktiviteter og plads til alle? Det spørgsmål skal de unge selv komme med svaret på på de tre til fem møder, Vesterhavsklyngens unge vil afholde her i starten af det nye år.

- Vi laver nogle aktivitets-weekender, hvor de unge fra området skal finde ud af, hvad de har lyst til. Det bliver de unges projekt, hvor arkitekterne skal sidde med i baggrunden. Men det skal være de unge, der bestemmer, siger Jens Andreas Vestergård, der er ungeklyngens supporter.

Første weekend vil udelukkende blive dialog-weekend, men ideen er, at de unge selv skal komme med indspark til, hvad der skal være af muligheder i huset.

Ungeklyngen består af unge fra Madum, Thorsminde, Sdr. Nissum, Husby og Staby. Men også unge mennesker fra Ulfborg er lørdag inviteret med ind i planlægningsprocessen.

- Lørdag er alle unge fra 6990 velkomne. Ideen er at vise, at der er et sted, de kan gøre til deres eget. Oprindeligt var det jo kun for klyngens unge, men mange har jo kammerater i Ulfborg, så de er også hjerteligt velkomne, siger Jens Andreas Vestergård.

Realdania og Lokale og Anlægsfonden har hver givet 100.000 kroner til arkitektarbejdet, mens Nordea-fonden støtter med 30.000 kroner.

- I alt lyder budgettet på 270.000 kroner, forklarer Jens Andreas Vestergård.

Ud af de 70.000 kroner, som Ungeklyngen har at bruge på materialer og aktiviteter, er der indtil videre blevet købt et dartsspil, et bordtennisbord og en spillekonsol.

Ungdomshus undervejs: Nu skal de unge i gang med planlægningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce