Annoncørbetalt indhold

3 tips til at forlænge levetiden på dit barns tøj

PR-foto credit

Børnetøj er iblandt det tøj, der har den korteste levetid. Det kan være til stor frustration, fordi du gang på gang skal udskifte børnetøjet. Heldigvis er der en række ting, du kan gøre for at forlænge levetiden på dit barns tøj og dermed spare penge på langt sigt. Kunne du tænke dig at vide hvordan? Så læs med videre.


Det er en god idé at købe børnetøj af høj kvalitet, hvis du ønsker tøj, der holder længere. Børnetøj skal kunne holde til lidt af hvert, og derfor er det alfa og omega, at tøjet er slidstærkt og holdbart. Heldigvis kan du sagtens finde børnetøj til fordelagtige priser, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Tjek for eksempel sortimentet fra mærket miss nella.


Vil du forlænge levetiden på børnenes tøj, så er det vigtigt, at du følger vaskeanvisningerne, når du vasker tøj. Det er der flere gode grunde til. For det første undgår du, at tøjet krymper og dermed ikke længere kan bruges. For det andet sikrer det, at tøjet holder bedre på farven og formen.


Desuden er der også en række andre ting, du skal være opmærksom på, når du vasker børnetøj:


·         Vask alt tøjet med vrangen udad. Det vil sørge for, at farven ikke falmer nær så meget.

·        Lyn lynlåsen i tøjet, inden du putter det i vaskemaskinen, hvis du vil undgå, at den åbne lynlås ødelægger andet tøj ved vask.

·        Sørg for, at tøj med velcro ikke sidder fast i hinanden.


Dit barns hud er meget sart, og derfor er det en god idé at undgå skyllemiddel, når du vasker børnenes tøj. Alternativt kan du benytte dig af eddike. En anden god grund til at droppe skyllemidlet er, at det forlænger levetiden på børnetøjet. Det skyldes, at skyllemidlet slider meget på tøjet.


Det er ikke kun børnenes, du skal passe godt på. Det gælder bestemt også børnenes fodtøj, der hurtigt bliver slidt. Du kan forlænge levetiden på skoene markant, hvis du giver dem kærlighed i form af eksempelvis imprægnering. Når du kigger på nye sko til dine børn, er det en god idé at gå efter sko, der er slidstærke og kan holde til at blive leget i. Er du på jagt efter nye sko til dine børn? Så besøg den fysiske butik i Holstebro eller shop online.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.