Annonce
Debat

En løsning på krænkelser

Debat

Mysteriet om det forurenede jord

Debat

Som at blive slået hjem i ludo

Annonce
Annonce
Danmark

Debat: ’Bibelen 2020’ - en must have i en corona-tid

”Jeg vil foreslå lytterne at bruge noget af den eventuelt overskydende "corona-tid" på at læse den netop udkomne nye Bibeloversættelse Bibelen 2020”, lød det forleden (den sidste uge i april) på P1 fra "Brinkmanns briks".

Annonce
Debat

Tilbageslag hvis sti bliver sløjfet

Annonce
Danmark

Debat: Corona vil dræbe - men myndighederne og politikerne skal ikke gøre det samme

Med stigende smittetal i Danmark har regeringen besluttet en række nye tiltag med det formål at inddæmme spredningen, hvilket synes både rigtigt og hensigtsmæssigt. Det er den til en hver tid siddende regerings fornemmeste pligt og ansvar at beskytte sine borgere.

Annonce
Danmark

Debat: Vi vil hjælpe forbrugerne til mere bæredygtige valg

Debat: Debatten om bæredygtige fødevarer har vundet indpas blandt danskerne i de seneste år. I en ny undersøgelse foretaget af konsulenthuset Wilke for Danish Crown i juli 2020 svarer 39% af danskerne, at det er vigtigt for dem at handle bæredygtigt.

Klumme

Rasmus Nøhr: - I fare for at komme i den kasse der hedder konspirationsteoretiker og sølvpapirshat

At navnet på en gammel elsket is kom til debat, fordi vi ikke vil såre en befolkningsgruppe, blev et af de store temaer i sommerens agurketid.

Debat

Borgmester næste gang?

Danmark

Debat: Åndsfriheden er truet af tolerance-fascister

I disse dage foregår der en heftig debat om, hvorvidt omskæring af drengebørn skal forbydes. Det er et spørgsmål, der kræver både historisk, kulturel og religiøs viden, hvis man skal forholde sig indsigtsfuldt og nuanceret til spørgsmålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Så brug dog mail!

Debat

Hvem går det ud over?

Annonce