Annonce
Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Annonce
Annonce
Debat

Debat: Vi skal kende historien for at forstå nutid og fremtid

Vor tilværelse er til stadighed underlagt ændringer af mere eller mindre dramatisk karakter. I disse tider er verden udfordret af den skrækkelige coronavirus, og vi føler en dramatisk trussel mod vort samfund, der har udviklet sig gennem historien.

Annonce
Annonce
Debat

Debat: De borgerlige har svigtet forudsætningerne for velfærdsforliget om stigende pensionsalder

Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl har her i sommerpausen efterlyst, at blå blok modbeviser, at de borgerlige først og fremmest er til for de mest velstillede danskere, men også kendes på, hvordan vi er over for hinanden. Det er et synspunkt, 3F bakker varmt op.

Debat For abonnenter

De gør det jo bare - og de gør det godt, de vestjyske virksomheder

Da Struer for snart mange år siden fik bevilget penge fra Statens Kunstfond til et kunstværk på Lille Torv, blev der stillet betingelser om, at der skulle hentes eksperter fra Sjælland ind for at få støbt de bærende dele af kunstværket i beton.

Annonce
Debat

Hvad er det at ødelægge fortidsminder?

Debat

Debat: Har den sunde fornuft forladt Folketinget og regeringen?

Politik: Nedsættelsen af Instrukskommissionen, også kaldet Støjberg-kommissionen, vidner om et folketing og en regering, som har tabt sutten og lader sig køre rundt i manegen af konventioner og juristeri. Man siger: “Ingen over og ingen ved siden af Folketinget”.

Annonce
Annonce
leder

Dobbelt op med halve priser

Annonce
Debat

Tak fordi du tager færgen

Annonce