Annoncørbetalt indhold

5 fordele ved en iPhone 12

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis det er tid til, at du får investeret i en ny smartphone, så bevæger du dig nu ud i en jungle af et væld af modeller og holdninger til, hvad du bør vælge og hvorfor. Det kan derfor være svært at tage det rette valg.

Dog vil vi gerne hjælpe dig på vej og give dig nogle tips til, hvorfor det lige præcis er en iPhone 12 fra Apple, som du bør vælge. Herunder får du 5 fordele ved en iPhone 12.

Når du gerne vil have lang batterilevetid

For det første får du en batterilevetid, der er både forbedret og hurtigere. Det skyldes den integrerede A14 Bionic Chip, som ud over at være hurtigere også er yderst energieffektiv. Selvom den nye A14-processer er mindre i en iPhone 12 end i nogle af de tidligere generationer af iPhones fra Apple, så er denne lille chip langt bedre.

Det betyder, at du får en lynhurtig mobil med en lang batterilevetid og endnu bedre Machine Learning.

Slip for det store besvær med ledninger

Derudover sikret du en MagSafe Trådløs opladning. Det betyder, at du kan slippe for det besvær, der ofte er forbundet med et væld af ledninger. I stedet kan du helt trådløst oplade din smartphone via en oplader-dock.

Denne følger ikke med i købet af en iPhone 12, og derfor er der her tale om et tilkøb.

Når du aldrig vil støde på pladsmangel

Du får også masser af lagerplads.

Med en iPhone 12 fra 2020 får du en enorm hukommelse, hvilket betyder, at du kan lagre alle de billeder og videoer, som du behøver. Det er især praktisk i dag, hvor meget af vores liv foregår online via sociale medier, som også efterhånden har fokus på deling af video- og billedmateriale.

Du kan vælge en iPhone 12 med enten 64 GB, 128 GB eller hele 256 GB hukommelse.

Den lille smarte iPhone er tilbage

Så skal vi også huske det flotte design. Med en iPhone 12 kigges der nemlig tilbage på en af de tidligere generationer af iPhones, nemlig iPhone 4. Det betyder, at du nu igen får et design, der er både mindre, lettere og mere kantet, hvilket sikrer dig en smart mobil, der er let at have med dig omkring og bære i hånden. Den måler nemlig kun 146,7 x 71,5 x 7,4 mm., mens den ikke vejer mere end 164 gram.

Det kantede design kommer i det kvalitetsrige Ceramic Shield glas med en aluminiumramme omkring. Du kan få en iPhone 12 i farverne rød, blå, grøn, hvid eller sort.

Det utroligt gode kamera

Sidst men ikke mindst bør det gode kamera nævnes. Når du investerer i en iPhone 12, får du nemlig et 12 + 12 megapixel (vidvinkel og ultravidvinkel) kamera samt et 12 megapixel front-kamera. Du kan optage video i HDR 4K, og hvad end du bruger kamera eller video kan du bruge 2 x optisk zoom eller 5 x digital zoom.

Og det er kun et udsnit.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.