Annoncørbetalt indhold

Alkohol - hvornår er det for meget?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark har vi en rig kultur omkring alkohol. Forskellige alkoholiske drikke indgår i vores traditioner, i vores hverdag og i vores samliv. For langt de fleste er det en god og hyggelig del af hverdagen. Men for andre kan alkohol indtag udvikle sig til et problem.

Hvornår er det brug og hvornår er det misbrug?

Som med så meget andet, så er alkoholmisbrug ikke sort/hvidt men et spektrum. Du kan godt have et større forbrug af alkohol end du ønsker uden at være afhængig af alkohol eller - i sidste ende - alkoholiker.

Det er en god ide at søge hjælp i form af alkoholafvænning så hurtigst muligt efter, at alkohol bliver et problem i hverdagen. Jo større problemet får lov til at vokse, jo mere skal der til for at bekæmpe det.

Der er hjælp at hente for alle

Desværre kan det være forbundet med skam at søge hjælp. Der kan være én opfattelse i omgangskredsen, og i dig selv, om at hjælp kun er til dem, som er på den yderste ende af skalaen, altså alkoholikere. Det er langt fra sandheden.

Men det er ikke kun skam, der kan holde dig tilbage. Ofte er et for stort forbrug af alkohol tegn på ubalancer andre steder i livet. Ofte nogle der kan være svære at se på. Selvom du ikke er alkoholiker, kan du også opleve abstinenser, som kan gøre mere afholdenhed til en udfordring. Alkoholafvænning er ikke nemt. Det er derfor det er vigtigt at indhente hjælp, så du og dine nærmeste ikke skal stå alene med udfordringen.

Hvordan foregår behandlingen?

Det kommer helt an på misbrugeren og dennes forhold. Hvor stærkt af behovet for behandling? Er der mulighed for fuldtidsbehandling?

For nogle vil en indlæggelse være den bedste løsning. For andre kan ambulant behandling være både bedre og nemmere at overskue. Både i forhold til at få hverdagen til at hænge sammen, men også for at kunne styre, hvem du giver indsigt i, at du overhovedet er under behandling.

Om det er den ene eller anden behandling, der er bedst for dig, så er det altid en god ide, løbende at følge op. Præcis som med andre misbrug, fra brug af cigaretter til hårde stoffer, så er misbrug af alkohol noget, som du skal leve med resten af dit liv. Det er vigtigt at få løbende støtte til den opgave for at opnå det bedste resultat.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.