Annoncørbetalt indhold

Bliv opereret for grå stær uden ventetid

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi kan vist alle blive enige om, at år 2020 ikke var et godt år på særligt mange fronter. Det har bestemt heller ikke været nemt for de mange tusinder af patienter, hvis operationer måtte udsættes og aflyses.

Corona-krisen holdt sig dog ikke indenfor rammerne af 2020 og har spredt sig et godt stykke ind i 2021 også. Og sygehusvæsenet har været ekstra presset hen over sommeren, da landets sygeplejersker besluttede at nedlægge arbejdet og strejke. Strejken har betydet yderligere udsættelse og aflysning af operationer og planlagte undersøgelser.

Patienter med grå stær er ramt af lange ventelister

Det gælder ikke mindst patienter, hvis operation for grå stær har måttet flyttes. Det har desuden medført ekstremt lange ventetider i det offentlige for grå stær operation. I Danmark er du berettet til gratis operation for grå stær, og flere og flere danskere bliver diagnosticeret med denne øjensygdom. Men det kan være et problem, hvis du i det offentlige oplever ventetider på helt op til 12 uger bare for en konsultation.

Hvis man hver dag er generet af symptomer på grå stær som dobbeltsyn, sløret syn og lysblænding, er det lang tid at vente 12 uger med bare at få en konsultation.

Det kan have stor indvirkning på din hverdag at leve med grå stær. Eksempelvis skal du som privatperson have 50 % syn på et eller begge øjne for at beholde dit kørekort.

Før en operation for grå stær kan man ofte opleve nedsat kontrastsyn og blændingsgener, når man kører bil. Efter en grå stær operation kan man ud over at slippe af med sin grå stær også få korrigeret sit nær- og afstandssyn, så de fleste kan blive fri for at køre med briller.

Vælg en privat øjenlæge uden ventetid

Men der er dog hjælp at hente til dig, der oplever lange ventetider. På privatklinikken Øjenhospitalet Danmark kan du i første omgang få en tid til konsultation og forundersøgelse for grå stær uden ventetid. Hvis du efter endt forundersøgelse får stillet diagnosen grå stær, kan de desuden også give dig en tid til grå stær operation uden ventetid. Ofte kan du blive udredt og opereret indenfor samme uge.

På Øjenhospitalet Danmark giver de sig god tid til at drøfte din situation, og du får klar besked om dine efterfølgende muligheder.

Øjenhospitalet Danmark er indrettet og designet som netop et hospital. Det betyder, de har hele 10 moderne undersøgelsesklinikker og tre operationsstuer. Her er 22 ansatte speciallæger, der udfører en stor vifte af behandlinger.

Hvad er grå stær?

Grå stær er typisk en aldersbetinget sygdom, der oftest rammer ældre mennesker fra omkring 60-års alderen, men kan forekomme i alle aldre. Grå stær fremkommer, når gennemsigtigheden i øjets linse gradvist bliver nedsat. Det medfører, at synet bliver uklart og sløret og synet bliver dermed nedsat.

Når du bliver opereret for grå stær, fjerner en øjenlæge den beskadigede linse og erstatter den af en ny, klar linse af plastik.

Ud over behovet for briller er grå stær den mest almindelige årsag til synsnedsættelse i Danmark. Hver år bliver 25.000-30.000 danskere hvert år opereret for grå stær.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.