Annoncørbetalt indhold

Brug din ventetid på at forberede dig på babys ankomst

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du går og venter på din babys ankomst, så er du garanteret både rigtig spændt og nervøs. Det virker som en rigtig lang ventetid, men lige pludselig er det forbi. Derfor er det også med at nyde din graviditet så godt som muligt, imens det står på.


Til gengæld er det en god idé at bruge din ventetid på at forberede dig på forskellig vis.


Køb forskellige ting til baby

Der er en hel masse forskellige ting, du har brug for, inden baby kommer. Derfor er det også en god idé at bruge tid på at købe noget af alt det, imens du går og venter utålmodigt.


Hvis du synes, det er uoverskueligt, så er det en hjælp at skrive en liste. På den måde kan du hele tiden gå og krydse af. Du har brug for alt fra en barnevogn til stofbleer.


Derudover er det værd at overveje at finde en sleepcarrier, som er en blanding mellem en babynest og en lift. En Najell Sleepcarrier fungerer til at transportere og vugge dit barn. Du kan bruge den på farten, derhjemme, i en barnevogn m.m.


Skriv dine tanker ned i en bog


Det er fuldstændig individuelt, hvordan en graviditet er. Men for nogen er det en meget overvældende periode. Hvis du nogle gange bliver overvældet af tanker og følelser, så er det en god idé at skrive noget af det ned i en bog. Det hjælper altid at få dine tanker ud, når du har svært ved at være i dem.


Desuden er det værd at overveje, om fødselsforberedelse er noget for dig. Det er en god måde at blive klogere på noget af alt det, der måske bekymrer dig. Det er også en god mulighed for at møde nogen andre, der er i samme situation som dig.


Indret et hyggeligt babyværelse


Det er nogle gange rart at bruge tid på noget, der er hyggeligt og som ikke kræver så meget. Derfor er det også en god idé at bruge tid på at indrette et babyværelse. Dit barn har nok ikke brug for eget værelse til en start, men det er et hyggeligt projekt, hvor du kan gå og lede efter fine interiørting.


Når du går og glæder dig, så er det rart på den måde at bruge tid på noget, der har noget med din baby at gøre, selvom der ikke er brug for et værelse til en start.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.