Annoncørbetalt indhold

Det stilfulde og afslappende sommerhus

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommerhuset er et fantastisk fristed, hvor man har muligheden for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Indretningen af sommerhuset er helt essentiel, da der skal skabes en hyggelig stemning og det skal være let at holde. På den måde er det netop ren afslapning, hver gang det er tid til en tur i sommerhuset. Her i artiklen finder du gode råd til, hvordan du bedst indretter dit sommerhus.


Gå efter tidsløse kvalitetsmøbler

Når man skal indrette sit sommerhus, er det vigtigt at tænke på møblementet. Møbler i et sommerhus skal kunne holde til lidt af hvert og bliver ofte ikke udskiftet så tit. Derfor er det en god ide at tænke i en hyggeligt, tidløs og rustik stil, så man netop undgår at skulle udskifte møblerne for ofte. Tit er sommerhuse heller ikke de største og derfor kan pladsen til møbler være et problem. Her kan det blive nødvendigt med tilpasses møbler. Særligt borde skal prioriteres i indretningen, da det er her man sidder og hygger sig med hele familien eller vennerne. Uanset om du prioritere at have en mindre eller større bord, så der er plads til mange, kan du her finde et lækkert plankebord på mål, der både er tidsløst og rustikt.


Husk hyggen

Ud over at at skabe et smukt rum med gode kvalitetsmøbler, der kan holde i mange år, er det vigtigt at huske hyggen i sommerhuset. Man kan skabe hygge på mange måder. Billeder og malerier på væggene er en af de nemmeste måder at skabe hygge på. For eksempel kan du lave en hel billedvæg med billeder af venner og familie. Derudover er planter rigtig gode til at gøre de forskellige rum hyggelige. Ligger sommerhuset ved havet, kan man gøre en aktivitet ud af at male på sten og muslinger, som man kan udstille på hylder, eller ligge ud på badeværelserne som dekorationer. Generelt handler det også om at lave små hyggekroge, med stole, masser af tæpper og puder, hvor man bare kan sidde og læse en bog eller drikke en kop kaffe sammen.

Uderummet

Forhåbentlig er det skønt vejr, når man er i sommerhus. Det er i hvert fald altid det, man håber på. Derfor er det også vigtigt at tænke over indretningen af især terrassen, hvor man højest sandsynligt vil bruge meget af tiden. Her er det igen vigtigt med kvalitetsmøbler og krukker med forskellige planter for at skabe hyggen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.