Annoncørbetalt indhold

Disse ting skal du have styr på når du flytter i ny lejlighed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det bliver hurtigt uoverskueligt at flytte i ny lejlighed – hvad end det er første gang man flytter i lejlighed, eller om man blot skal flytte i en anden, så er der rigtig mange ting man skal have styr på, og ikke nok med at det er meget dyrt at flytte, så er der også en masse praktiske ting man skal have in mente når man flytter.

I denne artikel kommer vi lidt omkring de mest essentielle ting man skal have styr på, når man skal flytte i lejlighed.


Budgettér altid med mere end forventet

Det er som sagt dyrt at flytte, og derfor bør man også forsøg at lægge et budget for sig selv. Der er rigtig mange udgifter som man måske ikke lige ser ved første øjekast, og måske er nogle poster dyrere end man lige forventede.

Hvis man f.eks. flytter fra sin nuværende lejlighed, har man en stor udgift i at skulle fraflytte og vedhæfte for istandsættelse af lejligheden. Derfor bør man aldrig regne med, at man får et større beløb retur af sit depositum som er tiltænkt som indskud i den nye lejlighed. Der vil altid opstå uforudsete omkostninger, og disse er vigtige at have styr på således man ikke står uden penge på lommen i sidste ende.


Det er vigtigt at medtænke sin nuværende møbler

Der findes mange forskellige lejligheder – store som små, skæve som lige. Og derfor er det heller ikke sikkert at dine nuværende møbler lige passer ind i din drømmelejlighed, eller måske skal du tilpasse dit valg af møbler efter din drømmelejlighed. Det eneste som man som regel kan stole på, kan passe ind er ens seng, hvorfor man også kan have selvsamme seng i rigtig mange år. Mangler du til gengæld en ny seng til din nye lejlighed kan du med fordel tage et smut forbi bedsteseng.dk.


Husk at undersøge dine muligheder grundigt

Der er rigtig mange hjemmesider og forummer på sociale medier som udbyder lejligheder, og hvis man ønsker at finde det helt rigtige, er det vigtigt at man bevæger sig på de fleste af disse sider. De gode lejligheder går nemlig meget hurtigt – specielt i storbyerne, hvorfor det ofte også er en rigtig god idé at kende en som kender en, der måske flytter ud eller lignende.

Rentola.dk, lejebolig.dk eller boligsiden.dk er alle gode sider at kigge på, og det gælder altså dagligt, for som sagt så går det rigtig hurtigt.

Marketplace og andre forummer på Facebook er også rigtige gode, men ofte er det de samme boliger som bliver delt på flere hjemmesider som også udbydes på de sociale medier. Til gengæld er det nemmere at komme i kontakt med udlejer på de sociale medier.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.