Annoncørbetalt indhold

Drivhusets fire årstider

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Drivhussæsonen strækker sig som bekendt fra de begyndende forårsmåneder til, når sommeren begynder at gå på hæld. Det er i netop denne periode, at man har travlt med at så og plante, luge og vande – og ikke mindst at høste alle sine afgrøder. Selvom al havearbejdet og fortjenesten af al ens arbejde hober sig sammen i de lune måneder, er det ikke ensbetydende med, at drivhuset og havearbejdet ligger stille den resterende del af året. Læs med her og bliv klogere på drivhusets fire årstider.

Med et drivhus på terrassen eller i haven har du en hobby, som kan give fornøjelse hele året rundt. Godt nok ligger mange af de fornøjelige stunder i foråret og om sommeren, men du kan sagtens forlænge vækstsæsonen eller udnytte drivhusets mange anvendelsesmuligheder, når de kolde og mørke måneder kommer.

Har du endnu ikke investeret i et drivhus, eller trænger det gamle til at blive skifte ud, så shop online og find et godt kvalitetsdrivhus til en fornuftig pris. Hos Juliana Drivhuse kan du helt sikkert finde det drivhus, som passer perfekt til dine krav og ønsker.

Forår

Når det spæde forår melder sin ankomst, går drivhussæsonen for alvor i gang. Selvom der fortsat er risiko for nattefrost, og jorden udenfor stadig er kold, vil der allerede nu være nogle få temperaturs forskel inde i drivhuset. Med de lidt gunstigere forhold i drivhuset kan du således allerede i marts og april begynde at så de første planter og sætte forspiring i gang. Du skal blot være opmærksom på at isolere plantekasser og krukker med f.eks. flamingo og dække planterne til med f.eks. grangrene. På den måde kan du nemlig holde frosten fra luft og muld.

Sommer

Det er i juni, juli og august, at du kan begynde at høste af dine afgrøder i drivhuset. Samtidig er det de måneder, hvor det er allervigtigst, at du får vandet rigeligt og det dagligt. Planterne har brug for masser af væske, så de kan vokse sig store og modne.

Om sommeren kan du vælge at bruge dit drivhus til meget mere end et vækststed for dine tomater og krydderurter. Du kan tænke ud af boksen og benytte drivhuset som udestue, så du kan få fornøjelse af din have selv på en kølig sommeraften. Som du kan læse i denne artikel, er et drivhus meget mere end bare rammen om dine planter.

Efterår

Når der står efterår på kalenderen, er det ikke ensbetydende med, at du ikke længere kan forsyne din madlavning med egen avl. Tomatplanterne kan stadig levere røde saftige tomater, og krydderurter klarer sig ofte langt ind i efterårsmåneder.

Når høsten går på hæld, skal du tænke på at lukke drivhuset ned. Det gør du ved at rydde op i drivhuset og få det vasket godt og grundigt af. På den måde forhindrer du nemlig, at skadedyr overvintrer i dit drivhus.

Hvis du har flerårige planter, som ikke tåler frost, kan de ikke klare at stå i drivhuset vinteren over, medmindre de er godt isoleret med f.eks. bobleplast. Hvis du vil være på den sikre side, kan dine sarte planter overvintrer i din kælder eller i en vindueskarm.

Vinter

Om vinteren handler det primært om at sikre dit drivhus mod storm og sne. Begge vejrforhold kan nemlig forrette store skader på drivhuset. Skulle der falde en masse sne, skal du sørge for at feje sneen væk fra taget, så tagruderne ikke knuses af sneens tyngde.

Du kan sikre dit drivhus mod vinterstorme ved at lukke døren forsvarligt, så vinden holdes ude. Du kan også sikre dig, at drivhusets rammer og stivere er i orden og klar til at modstå blæsten.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.