Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om at sejle ud i det blå?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Rigtig mange danskere har fået vind i sejlene og de har især fået øjnene op for friheden i at sejle af sted i egen båd. Måske er du en af dem der er faldet pladask for, at opleve eventyr på en båd?

Du skal have et duelighedsbevis

Uanset om du har sejlet før eller er nybegynder, bør du altid tage fat i din lokale sejlklub. Her kan du ofte får en masse råd og vejledning, før du beslutter dig for at stævne ud i egen båd. Gennem sejlklubben kan du finde ud af, om du overhovedet er søstærk og egner dig til at være afsted på gyngende grund. De kan også hjælpe med, hvilke love og regler du skal kende, med relevante kurser og give gode råd om udstyr, bådtype med mere. Mange medlemmer af en sejlklub er garvede sejlere, og de har helt klart en holdning til og masser af gode råd om at sejle. Der findes ikke mange regler for fritidssejlads i Danmark, men uanset hvad du vil sejle ud i, så kræver det en duelighedsprøve, for at du kan komme i gang med at sejle. Prøven gør dig i stand til at føre de fleste både inklusive speedbåde og lærer dig om sikkerhed med mere ombord. Du kan tage en duelighedsprøve i de fleste sejlklubber.


Når du skal købe båd

Når du har besluttet dig for at købe båd, er der flere overvejelser du skal gøre dig. Hvor stor skal båden være? Tænk på at din nye båd skal være nem for dig at manøvre rundt i en havn. Vil du gerne have mulighed for at lægge til anker tæt på strand og kyst, så skal du ikke have en båd, der stikker for dybt. Når du har købt din båd, kan du gå målrettet efter tilbud på bådudstyr og beklædning til dine sejlture.


Overvej også hvordan du vil bruge din nye båd. Skal den bruges til vandsport, som for eksempel vandski eller tube, så skal du have en motor, der er stor nok til at kunne trække noget bag båden. Måske drømmer du om, at du og familien skal tage på weekendture eller ferie i båden? Så bør du gå efter en båd med kahyt. Overvej i det hele taget, hvordan du vil bruge båden. Skal du have plads til gæster? Skal I kunne sidde og hygge på båden, når den ligger til kaj på en regnvejrsdag?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.