Annoncørbetalt indhold

Elevationsseng – sådan finder du den rette

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Flere og flere danskere vælger at investere i en elevationsseng til deres soveværelse. Denne type seng yder sublim komfort, hvilket kan være med til at forbedre din søvnkvalitet markant. Er du klar på at hoppe med på moden og investere i en elevationsseng, men ved du ikke, hvordan du finder den helt rigtige? Så kan du med fordel læse med videre og finde ud af, hvad du skal være opmærksom på, når du kigger på en ny elevationsseng.


Elevationssengen er et oplagt valg til dig, der har brug for øget støtte og komfort

Er du ikke helt sikker på, hvorvidt en elevationsseng er det rette valg for dig? Her er en liste med nogle af de primære fordele ved at vælge en elevationsseng:


·        Du kan indstille sengen til en liggeposition, der matcher dine præferencer, hvilket sikrer en god nats søvn.

·        Volder din ryg, skulder eller nakke dig problemer? Så kan du muligvis finde hjælp i de mange indstillingsmuligheder.

·        Bruger du meget tid i din seng på eksempelvis at læse, se fjernsyn eller slappe af, kan elevationssengen indstilles til en komfortabel siddeposition.


Alt i alt er en elevationsseng altså en velegnet sengeløsning for enhver, der ønsker sig ekstra komfort og støtte i liggende såvel som siddende positioner.


Hvor mange penge vil du kaste efter en elevationsseng?

Har du endelig besluttet dig for, at en elevationsseng er det rette valg for dig? Så skal du have fastlagt et budget for, hvor mange penge du er villig til at kaste efter en elevationsseng – for helt billige er de altså ikke. Når du har fastlagt et budget, kan du indskrænke udvalget af senge og let finde frem til dem, der matcher dit budget.


Prisen på elevationssenge spænder meget bredt. Du kan få elevationssenge fra omkring 4.000 kroner og helt op på den gode side af 60.000 kroner. Kvaliteten af sengen og dens funktioner hænger naturligvis sammen med prisen.


Hvor stor skal din elevationsseng være?

Det næste du skal finde ud af, det er, hvor stor din elevationsseng skal være. Det er vigtigt, at du vælger en seng med plads til, at du kan bevæge dig frit i den om natten – i hvert fald hvis du vil være garanteret en god nats søvn.


Når du beslutter størrelsen på din elevationsseng, er det også en god idé at tage højde for følgende faktorer:


·        Størrelsen på dit soveværelse.

·        Om du deler sengen med en partner.


Elevationssenge kan fås til enlige såvel som par

En elevationsseng er et godt valg, uanset om du sover alene eller deler sengen med en partner. Sover du alene, kan du få en elevationsseng, der er bestående af én hel madras. Det vil sige, at du let kan justere elevationen hele vejen med få klik på fjernbetjeningen.


Skal elevationssengen deles med en partner, anbefales det at vælge en todelt elevationsseng. I praksis betyder det, at I har mulighed for at sænke eller hæve sengen uafhængigt af hinanden. Dermed kan I indstille sengen til hver jeres individuelle præferencer og sove bedst muligt begge to. For at undgå en revne midt i sengen, er det en god idé at købe en split-topmadras til elevationssengen.


Hvilken madras skal elevationssengen være udstyret med?

Det er ikke ligegyldigt, hvilken madras din elevationsseng er udstyret med. Madrassens hårdhed har stor betydning for din søvnkvalitet. Du bør gå efter en madras, der giver tilstrækkeligt efter uden at være for blød. Det kan nogle gange betale sig at prøve et par forskellige madrasser, hvis du vil være sikker på at finde et godt match.


Passer sengen ind i soveværelsesindretningen?

Du skal også have din soveværelsesindretning for øje, når du kigger på ny elevationsseng. På den måde kan du sikre dig, at den seng, du vælger, passer godt ind i indretningen. Er dit soveværelse eksempelvis romantisk, minimalistisk eller farverigt indrettet, bør du gå efter en elevationsseng, der efterlever dette udtryk for at bringe rummet sammen på bedste vis.Øverst på formularen

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.