Annoncørbetalt indhold

En guide til sommerens oplevelser

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så er sommeren over os! Solen skinner endelig igen, og shortsene er fundet frem igen. Og efter en lang periode med Corona og restriktioner, skal vi ud at nyde livet igen.

Vi har her samlet lidt inspiration til, hvad du kan lave i din sommerferie. Husk at tage højde for lokale restriktioner og retningslinjer – vi er nemlig stadig ikke helt ovre Corona.

Storbyferie

Har du savnet at hoppe på en flyver og tage sydpå? Så har du endelig mulighed for det igen. Der er nemlig åbnet op for flere lande i blandt andet Europa. Du kan for eksempel tage en solskinsferie i Valencia eller drage mod Italien og besøge nogle af de mange lækre vingårde. Og det bedste af det hele er, at du ikke skal i isolation, når du kommer tilbage Danmark. Dog kan det være en rigtig god ide, at du orienterer dig på Udenrigsministeriets hjemmeside og læser op på de enkelte landes særskilte restriktioner.

Turist i eget land

Som sagt, så er vi stadig ikke helt over Corona, og særligt landene omkring os er stadig underlagt strikse restriktioner. Du kan derfor med fordel overveje at tage en sommer herhjemme, for vi har nemlig masser at byde på.

Du kan for eksempel besøge nogle af de mange danske øer – tage en tur på stranden og spise på den lokale restaurant. Og ikke nok med det, så har regeringen igen i år lavet nogle sommerpakker, og det betyder således, at du har mulighed for at sejle gratis ud til de mange øer. Et bedre argument for at tage en sommer herhjemme findes næppe!

Vandretur i fjeldene

Med nedlukningerne har danskerne i den grad taget naturen til sig. I kraft af at byen har været lukket ned, har vi måtte bevæge os udenfor, for at få stillet den sociale sult. Og måske du har fået en større interesse for at bruge naturen og tilbringe mere tid under åben himmel? Så kan du med fordel besøge nogle af vores nabolande – eksempelvis Norge. Vores norske naboer byder nemlig på en storslået natur, du ikke finder herhjemme. Du kan for eksempel tage på en vandretur med kæresten, vennerne eller hele familien.

Det kræver naturligvis noget forberedelse at tage på vandretur. Du skal først og fremmest have det rette fodtøj og den rette beklædning. Og glem endelig ikke telt, sovepose og ligge underlag. Og hvad med tilberedning i mad? Køber I lokalt eller tager i noget let med, I kan varme op i lejren?

Få råd til din sommer

Hvis du mangler lidt ekstra til din sommerferie, kan du overveje at låne hos KreditNU. Her kan du få et alternativ til et billigt SMS-lån. KreditNU udbetaler alle godkendte lån med straksoverførsel. Du har dermed pengene tilgængelige på din konto, lige så snart din ansøgning er godkendt.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.