Annoncørbetalt indhold

Få hjælp til at klare trapperne med en trappelift

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du alt for store udfordringer med at klare trapperne i din bolig, så kan en trappelift være til virkelig stor hjælp. Mange indendørs trappen kan der installeres en lift på, og så bliver det igen muligt for dig at komme rundt på alle husets etager.

Der kan være forskellige årsager til, at du ikke længere kan klare trapperne. Uanset hvilke forklaringer der er, så er det helt fantastisk at blive selvhjulpen til det igen.

Bestil et besøg af en konsulent

Hvert hus og hver en trappe er som regel forskellige. Derfor giver det jo god mening at kontakte et kompetent firma inden for etablering af trappe lift. Der vil nemlig altid være tale om en skræddersyet løsning i forhold til trappen og resten af trapperummet.

Kontakt firmaet for et uforpligtende besøg og et efterfølgende et godt tilbud på, hvordan det eventuelt kan lade sig gøre at få etableret en trappelift i dit hus. Desuden kan du også få et overslag over, hvad det kan komme til at koste.

Når en trappelift kan være den optimale løsning

At have en trappelift i huset kan være den helt perfekte løsning, når du eller din partner stadig skal have mulighed for at komme op og ned imellem etagerne. Hvis alternativet til det er, at du er nødt til at blive i stueetagen, eller at du er nødt til at flytte til en mere handicapvenlig bolig, så er en trappelift i mange tilfælde en langt bedre løsning.

Vil du/I gerne kunne blive i huset så længe som muligt, så kan du med fordel overveje løsningen med en trappelift. For at sætte gang i det projekt, så må du have en konsulent med på banen allerede på et tidligt tidspunkt i processen.

Hvis det viser sig, at huset og trappen ikke er velegnet til at få installeret en lift på, så må der tænkes i nogle helt andre baner.

Hvis det er muligt at installere en trappelift

Hvis konsulenten siger go for, at der kan etableres en trappelift ved husets trappe, så kan den næste del af planlægningen sættes i gang. Så skal planerne være mere konkrete, og der skal ses på, hvordan sådan en lift kan se ud. Hvilken type skal det være? Og hvad kommer det til at koste? Det er væsentlige udgangspunkter for det eventuelle videre arbejde.

Der er meget godt at sige om en trappelift. Skal der være sådan en i dit hus?

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.