Annoncørbetalt indhold

Få lavet det lækreste badeværelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du træt af de klinker, der er i brusenichen og den håndvask, du hver eneste morgen bruger til din morgenrutine på badeværelset? Badeværelser er en stor omgang, når der skal renoveres, og derfor er det måske heller ikke altid førsteprioriteten, når man flytter i nyt hjem. Til gengæld er det helt fantastisk, når man har muligheden for at gøre det personligt. Der er flere forskellige måder, man kan gøre det på. Nogle kræver, at hele badeværelset bliver endevendt og ændret, mens andre er mere overskuelige og kan klares med relativt få midler. Herunder er samlet et par idéer og ting, man skal sørge for at huske på.

Hvis du i grunden godt kan lide dit badeværelse, men er træt af skabsfronterne og bordet, så behøver der ikke være tale om, at det hele skal skiftes ud. Et tresser- eller halvfjerdserbadeværelse kan blive så godt som nyt, hvis I overvejer at få lakeret skabsfronterne hvide og giver dem nye greb. På den måde er der ingen, der kan se, at skabene ikke er nye. En bordplade kan i mange tilfælde skiftes, og det kan ligeledes være med til at friske et badeværelse op. Se dine muligheder her.

Nyt badeværelse – helt fra bunden

Måske du ikke har tænkt dig at ændre småting i badeværelset. Hvis drømmen altid har været at ændre stort set alt, der er i det badeværelse, I har lige nu, så er det naturligvis det, du må i gang med, så det ikke bliver en halv løsning, du aldrig bliver rigtig glad for. Der er ikke noget mere ærgerligt end at bruge tid og kræfter på at renovere nogle ting, for så aldrig at føle, man kan sætte ordentlig pris på det. Så hellere sætte god tid af til at ændre store dele, så man virkelig kan nyde det.

Når der skal laves nyt badeværelse, er det naturligvis vigtigt at sørge for, at der er styr på vand og rørføring. Mange sætter pris på gulvvarme, og hvis det ikke allerede er noget I har på badeværelset, kan I forsøge at finde ud af, om det kan lade sig gøre i rummet, så I kan få håndværkere til at lægge det. Det er så skønt at træde ud af et bad til varme klinker. Netop klinkerne er også noget, mange har en holdning til, og I kan tage en tur ud at kigge på forskellige klinker og finde noget, I godt kan lide.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.