Annoncørbetalt indhold

Få overblik over din gæld med et samlelån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er meget normalt, at man har flere lån spredt ud over forskellige långivere, som banker og realkreditinstitut. Mange har dog fået øjnene op for, at det kan være en god ide at lave dem om til et samlelån, så al gæld er samlet ét sted.


Danmarks største formidler af samlelån, LendMe, har lavet en undersøgelse, der viser, at over 60% sparer mere end 1000 kroner om måneden ved at samle deres eksisterende kreditter under samme tag.

Det betyder, at man sparer en række administrative udgifter for hvert lån man har, men endnu mere interessant, så får man ofte en markant bedre rente ved at samle sine lån.

Det giver ofte flere muligheder i hverdagen, når budgettet ikke er presset i bund af ekstra udgifter.


Fik råd til renovering 

En af dem, der kan skrive under på, at et samlelån giver flere muligheder i hverdagen, er Michael Sørensen fra Lemvig.

Han forsøgte oprindeligt at samle sine lån i egen bank, men fik desværre et hurtigt nej fra banken på sin forespørgsel.

Derfor prøvede han at samle sine lån via LendMe, hvor han fik tilbud fra forskellige banker, og derfor kunne vælge det billigste lån.

Det betød, at han blandt andet fik mulighed for at få ordnet sit tag, der havde brug for blive renoveret.

‘’Jeg har et større rådighedsbeløb nu, men jeg skulle finde pengene på en eller anden måde, ellers havde det ikke kunne lade sig gøre at lave det,’’ siger Michael.


Giver et bedre overblik over gælden

Når du samler dine lån, har du også bedre styr på din gæld, fordi du kun skal betale ét afdrag på din gæld.

Det betyder, at det er nemmere for dig at holde styr på, hvordan det går med at få betalt gælden ned. Det kan have en positiv mental effekt, fordi du slipper for at skulle bruge kræfter på at bekymre dig om din økonomi.

For Michael betyder det blandt andet, at han også sparer penge på sin gæld, hvilket giver ham flere muligheder, som han ikke havde før.

’’Det betyder, at min økonomi faktisk er blevet bedre. Over de næste ti år, der har jeg nok sparet omkring 40.000 ved at samle nogle af de andre lån, jeg havde,’’ pointerer Michael.


Sådan samler du dine lån

Hvis du overvejer at samle dine lån, kræver det faktisk ikke andet, end at du besøger lendme.dk, hvor du kan starte en gratis og uforpligtende ansøgning.

Du skriver blot, hvilke lån du gerne vil samle, hvorefter du færdiggør din ansøgning.

Derefter sender LendMe ansøgningen afsted til 14 forskellige banker, som de i skrivende stund samarbejder med. Det tager ca. en time, før alle bankerne har svaret, og derefter vælger du mellem de forskellige tilbud.

Når du har valgt et tilbud, fortsætter du blot hos banken, der bruger dine skatteoplysninger til at foretage en kreditvurdering af dig. Når banken har behandlet og godkendt dit lån, skal du blot underskrive låneaftalen hos banken.

Nogle banker udbetaler hele beløbet til din konto, mens andre indfrier dine eksisterende lån direkte hos dine kreditorer.


Få et unikt overblik over markedet

Når du bruger LendMe til at indhente lånetilbud på samlelån, får du et unikt overblik over det danske lånemarked.

LendMe samarbejder nemlig med en lang række forskellige typer af banker. Du kan både få tilbud fra klassiske murstensbanker, men også fra rene online-banker.

Det betyder, at du har mulighed for at få en meget konkurrencedygtig rente, da bankerne direkte konkurrerer med hinanden. Det er en fordel for dig, når du skal finde det billigste lån.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.