Annoncørbetalt indhold

Find din næste lejebolig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan ofte tage lang tid at finde en lejebolig, og især en der matcher dine behov og ønsker. Læs med i artiklen, og læs hvordan du kan søge, og lykkedes med at finde et sted at bo. Du kan også læse om, hvilke ting du skal være opmærksom på i forbindelse med en lejebolig.


Mangler du en bolig?

Står du og mangler et sted at bo, eller skal du snart fraflytte din lejlighed? Det kan være godt at tænke lidt kreativt og på den måde udvide dit søgefelt, når du jagt efter en ny bolig. Det kan nemlig være svært at finde en billig lejebolig, og især i de større byer. Du kan altid forsøge dig med de mest indlysende steder, når du er på udkig. Der findes diverse boligportaler, og Facebook er også en oplagt mulighed, når man skal finde en lejlighed.


Som nævnt, så findes der et utal af forskellige boligportaler på internettet, men det er dog ikke alle man kan tillægge lige meget værdi. For at undgå at blive snydt eller sjusk, så gør kun brug af sider, som du har tillid til. Du kan eventuelt også forhøre dig blandt dine venner, om hvilke sider de har god erfaring med. Du skal også være opmærksom på, at mange boligportaler gør brug af en gratis introperiode, hvorefter at du skal betale et månedligt abonnement, hvis du ikke afmelder dig. Boligportal.dk er Danmarks største lejeportal, og er et godt sted at søge bolig. Portalen er en del af North Media, som er en børsnoterede mediekoncern. Boligporten.dk får sine intægter fra de boligsøgende på portalen, som betaler 29 kr. for fire dages adgang. Der er en troværdig hjemmeside, som oplyser de rigtige lejepriser. På portalen kan du søge i forskellige kategorier: lejligheder, værelser, huse og rækkehuse i alle Danmarks byer, også de små.


Ting du skal huske, når du har fundet en bolig 

Der er flere ting du skal være opmærksom på, når du har fundet en bolig. Når du har overtaget lejligheden, så har du 14 dage til at sende en liste til udlejeren over de fejl og mangler, som er i lejligheden. Så er du sikker på, at udlejeren ikke kan kræve flere penge, når du fraflytter lejligheden igen. Derudover skal du være opmærksom på din lejekontrakt. Hvis du har indgået en tidsbegrænset lejekontrakt, så hæfter du for lejen i hele den periode. Det betyder også, at hvis du er nødsaget at skulle flytte før tid, så er det dit ansvar at finde en ny lejer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.